![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, cum ti-a depistat chisturile? Ti-a facut ecograf ceva?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bai Rozy, lasa-ma in pace ... cum sa-ti traga din salar odorizantul? Da' ce il ai pe gestiune? Puii mei ca m-am enervat. Pai ce trebuia sa faci sa stai statuie langa el sa nu il ia? Ca doara nu crezi ca cine vrea sa il ia il ia cand ii tata lumea de fata, nu pe furis cand nu il vede nimeni.
Nici o lege nu cred ca ii da voie sa ti-l taie din salar. Ti-l vinde pe factura sau cum? Legal nu cred ca are cum. Pai ala isi achizitioneaza consumabile din salariile tale? Si daca se foloseste mai mult de 70 cm de hartie igienica de persoana la buda tot din salariile voastre merge? Jigodii. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel ce nasol, sper ca nu e grav (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Madutz tocmai asta era ideea, daca ala care era atat de dus saracu a luat 8 la tine am pretentii (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Albi dureaza in jur de o luna, cel putin atat a durat la Walpu in Romania, habar nu am la noi in Italia cat face. A mea e comandata de 3 saptamani parca... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Rozy chiar merita banutii care ti'i da bossul sa rabzi atatea de la el? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei merita pe naiba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da' sa vad ce zice, sa-i dam totusi prezumtia de...baiat simtit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da happy, la un eco vaginal mi i-a depistat. Io am mai avut si in trecut , acum vreo 5 ani, dar de atunci nu am mai avut probleme, acu vad ca iar au reaparut, asta e. Mai najpa e ca unul e normal si unul e chist endometriozic, care cica nu e sigur ca va trece de la anticonceptionale. Om vedea, ma autosugestionez ca o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rozy, nu are rost sa inghiti tot felul de cacaturi, trebuie sa iti consti drepturile si obligatiile in egala masura si sa nu ii lasi sa profite de tine, oricat ar fi de sefi. Se intampla magarii si mai mari in firme renumite, asa ca pe mine nu ma mira nimic sincer. Uite spre exemplu la Arabesque, cica nu le da voie sa isi faca sindicat. E legal? nu e. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sindicatul e obligatoriu peste 20 de angajati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Io le-as trimite ITM-ul pe cap la 'destepti' din astia.
This post has been edited by scorpirescu: May 20 2009, 09:37 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pentru lamuririle cu trusa.
Nici noi n-avem sindicat si nici nu 'se vrea' sa avem. Jo, pune poza cu ele la manichiura sa le vedem si noi. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa pun maine, ca tare-s mandra de ele. Asa-s de obosita si mi-e asa rau, cred ca de la atata oja. Ma duc sa dorm, in speranta ca o sa-mi pastrez mancarea in stomac.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()