![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cred ca ceapa calita! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io ma bag la somnic.
Azi cand veneam de la munca, la 6 juma, erau 38 de grade! La mine in casa e sauna naturala. Noapte buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Corect, ceapa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu ma gandeam la ceva mai dramatic, gen cutit infipt in mana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ceapa ma-sii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, io inca dorm cu plapuma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu dorm cu geamul deschis.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedeti cum curg de pe mine apele cand o alaptez pe fi-mea. Abia astept sa vina omuletii sa-mi monteze aerul.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies
de-abia astept sa ne montam si noi AC-ul insa inca nu e cazul pt ca si noi stam cu scorpi sub plapuma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxa, Sara doarme bine? De caldura adica? Jo te-am vazut si eu cu rochita de banchet, foarte glamorous ai fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o zi faina va doresc |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Diana, sper ca a fost vizita cu folos (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt in continuare necajita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Atat de necajita, ca mai ca-mi vine sa-mi comand si eu paleta 88, chiar daca nu ma machez mai niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi, data viitoare aprinde si tu o lumanare cand tai ceapa. Oare cine zicea ca a facut chestia asta si tot a plans, dar macar a fost intr-un cadru romantic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Strumfi? Intalnire la lumina lumanarii. Tu si ceapa ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Serios acum, am inteles ca daca cureti ceapa si o tai in jumatate, apoi o bagi o jumatate de ora la frigider, nu mai ustura la ochi. Of, la noi se face atat de cald, de te topesti pe stada odata cu asfaltul minunat ce ne acopera stazile. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu ceapa o tai in 2 si o pun in apa rece inainte sa o tai. Ustura mai putin, dar tot ustura si imi aduc aminte de strabunica sima buseste plansu' Eu am ajuns la munca azi dimineata, si tipa unu la mine...La multi ani Elenaaa... Si io. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ah? De ce? Ce am facut? Si ala saracu: Pai da nu e Sf. Constantin si Elena azi? Aaaa, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) SI muza a uitat la fel ca si mine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:35 AM |
|