![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu', hai ca nu-s asa de mari. Io avusei unu de 6 cm si tot s-a dus. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Curaj.
N-am apucat aseara sa comand trusa. Ma ocup azi de tranzactie cand o veni barbata-miu, ca el e omu' cu paypalu'. Am facut curat pe balcon si m-am prafuit toata. Am reusit sa curat si rolele. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare! In sfarsit vine vara si la noi. Pe azi se anunta 30 grade. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si eu am avut ovare polichistice dupa ce am pierdut prima sarcina (nu stiu daca are vreo legatura, dar atunci asa mi s-a spus). Ca si scorpi, nici eu nu mai cred pe niciunul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am facut un tratament mai lung atunci, si n-am mai avut probleme dupa aceea. Angel, nu sunt mari chisturile, dar trebuie sa ai grija cu cel endometriozic, ala e periculos. As avea si eu intalnirea de 20 de ani de la liceu, dar de data asta spunem pas, desi mi-ar place sa ma duc sa ma intalnesc cu fostii colegi. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai mai Rozy, cum se poate asa ceva?! Am si eu odorizant de-ala, si a fost pana in 20-25 ron! Dar si situatia in sine e hilara! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum in pana mea sa te duci la sala si sa furi odorizantul?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pescarush, de ce spuneti pas la intalnirea de 20 de ani? O sa fie frumos..sa iti revezi iubirea ascunsa din anii liceului acum barbat burtos, cu nasturii plesniti de la camasa din cauza asta, chelios, si care se misca greu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angel, bafta cu rezultatele! Ma omoara colegele de la facultate. Avem un grup yahoo prin care comunicam online si cand intru pe mail, imi apar cate 100 de mesaje necitite de pe grup! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Sunt si multe aberatii dar sunt nevoita sa le citesc pe toate sa nu ratez ceva important... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madut, dar tu unde stai? Ca eu stiam ca pe la 2babe(sau tin eu minte prost), si marti parca, cand eram la facultate, a rabufnit o manea de jale, si spunea un coleg ca murise nush ce tigan (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acolo, pe la 2 babe a fost. L-au ingropat azi.
Mi-a adus tata trusa. E foarte faina. Daca vi-o luati pe cea cu pensulicile cadou sa stiti ca nu-i toata mata. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Angel, si eu am avut chist de 5cm, si s-a retras cu anticonceptionale.Asta se intampla cand aveam 21 ani.
Acum nu mai exista nici un fel de chist. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
neata girlies
si eu am intalnirea de 20 la anul, se topeste timpul ca zapada sub soare Roxa in dormitor AC? Nu-i prea rece? si eu am avut niste chisturi, ce? credeati ca lipsesc de la apel? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si cand se spargeau imi venea sa plang de durere, eu n-am luat anticonceptionale insa nici nu mi s-a prescris am comandat si eu paleta dar pe-aia cu 78, e ridicol de ieftina si eu in veci n-as fi comandat-o daca nu le vedeam pe jo si pitzigoi machiate Doamne, o intalnire cu maria ta ar fi nemaipomenita, nici nu-ndraznesc sa vizez la asa ceva. Mai vorghim la bar dispri amanunti, sa nu poluam topicul asta. kalua de la NY la Mtl e autostrada, soselele la americani sint foarte bune si granita cu SUA e la vreo 45 de km de noi. Daca stati mai mult si aveti chef cu trenul sau cu vreo masina inchiriata eu v-astept cu drag si-o repet pe aia cu premium outlets |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
alo, ce se-ntampla?? unde va-ntalniti huh?
mai bine la Niagara sa o bifeze si p-aia familia Ka, nu?? dar cand se intampla chestia asta?? Sper ca nu in ultimul weekend din iunie, ca atunci mi-s calatorita. Doamnele si donsuarele care azi se serbeaza sa aibe parte de o zi fantabuloasa si cu multe bucurii, cadouri si hlizeli! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mi-a adus tata trusa. E foarte faina. am comandat si eu paleta dar pe-aia cu 78, e ridicol de ieftina si eu in veci n-as fi comandat-o daca nu le vedeam pe jo si pitzigoi machiate Jo si Pitzigoi trendsettere! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 21 2009, 03:47 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
lasa sa vina intai si-apoi videm noi ce si cum si eu am vacanta in ultima saptamana din iunie si nici un plan precis asa c-o astept pe ka daca vine, daca nu plecam in est sa vada si mr cleo ocean si munte la un loc ca tare-i frumos. Dar mai vedem poate mergem mai jos undeva la plaja sweety asa-i ia sa le scriem alora de la coastal scent sa le dea discount fetelor, la asa PR asa rasplata |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:47 AM |
|