![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oo paleta mamii voastre. Incep sa ma simt prost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bai, hai sa facem un club pentru fetele care rezistat tentatiei paletei de 80 de culori. Cleo, da unde-s 2 culori de ale tale? Ai ramas in urma cu doua culori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 21 2009, 04:39 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum m-ati imbiat si pe mine cu paleta 88. Am intrat sa vad ce si cum, am gasit-o la 17,99 dar shipping-ul e 10$... mi se pare cam mult, jumatate din pretul paletei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Imi puteti da un link pe privat de unde ati cumparat voi, a fost pretul bun si se poate plati cu cardul? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ti-am dat PM Lexie
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo si bulina, stati linistite ca noi abia in septembrie ne ducem intr-acolo, aici in iunie de-abia e vacanta de Rusalii, aia mare incepe abia in august. Nu cred ca vom merge atat cu masina, fiica-mea, nazuroasa, face scandal daca-i vorba de mers mai mult de o ora cu bibiul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In New York vom fi intre 1 si 7 septembrie.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai sweetie, nu fi rautacioasa cu barbatii middle aged, ca poate or fi si din aia mai siexy asa. Mie imi plac barbatii astia mai copti, ca sa zic asa, grizonati un pic (sau mai mult), de aia m-am si maritat cu unul (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
zau ca drumul e superb ((IMG:style_emoticons/default/secret.gif) pe cel spre Toronto prin Canada mori de plictiseala) nici n-am observat cand a trecut scorpi taci tu, care 10 culori? hai ca te vad 'interesata' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci: - paleta cu 88 de culori e numai cu farduri de pleoape (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) - paleta cu 78 are si vreo 5 culori de fard de obraz |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu nu am paleta din aia Scorpi si nici nu-mi iau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am una cu multe culori dar nu prea o folosesc, asa ca nu mai dau alti bani.
Happy, si eu ca tine cu grizonatii. La 20 de ani tot asa ii vedeam pe cei de 40, grasi, cu burta si chelie si nu m-as fi uitat la vreunul, acum mi-am mai schimbat ideile, sint unii chiar grasuni care te pun pe jar asa, depinde ce stiu sa spuna si sa faca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cleo ai vazut American Idolul aseara? |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi io facui deja grupu cu imunitate paletara (nu, nu e si parlamentara asa ca nu fa prostii, prea mari adica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) nici o grija ca nu te las singura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ka, pacat sa fii in NY si sa nu vezi Niagara dar nah fiecare cu prioritatile lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pana in septembrie mai e mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, are si sweet raison, dar si tu. Unii dintre fostii mei colegi arata chiar mai bine acum decat in tinerete, pe altii aproape sa nu-i recunosc de ce s-au mosnegit. Iar unii nu s-au prea schimbat, inafara de cateva riduri in plus acolo.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scumpic of course (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
ma bucur pt castigator, Adam oricum e o racheta si e mult mult peste nivelul lor chiar povesteam cu bulina ca-l cumpar de cum apare cand a cantat cu Kiss si mai ales Queen mi s-a facut pielea de gaina. Foarte fain show-ul de-aseara. V-am mai spus eu fetelor de Adam Lambert unul dintre concurentii de la american idol, e cevaaaa. melodia asta ma bantuie http://www.americanidol.com/videos/season_...mbert_mad_world tipul asta tranforma si-o manea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (cah!) in ceva spectaculos iete-te sclifositele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu le trebe paleta auzi acu nu ma intrebati cand o sa ma dau cu atatea culori ((IMG:style_emoticons/default/secret.gif) never) dar are fata o doaga de reparat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2025 - 08:15 PM |
|