![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce fain e pustiulica, Rozy! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pacat ca la un caz frumos, auzim si doua rele. N-ar trebui sa fie niciun copil traumatizat pe lumea asta, dar din pacate multi n-au puterea sa se controleze si tot multi n-au cheful sa intervina. Pana la urma, buna rea, legislatia de protectie a micutilor exista.
Teo, nici la noi nu-i vreme mai faina. Bine c-am ajuns acasa cand ploaia abia incepuse. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am ajuns acasa, si am papat pepene verde. Da' nu a fost bun! Mai am unul galben in frigider,poate ala o sa fie mai bun. Acum stau in fundul patului, astept sa termine muza vasele, sa papam si sa ne bagam in pat.
Astea nu se pot numi mame. Astea-s bestii pur si simplu. Teo, multa bafta! Si eu ce mai fac acum? AH? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, fac poze dupa ce luam nylonul, acum arata jalnic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nylonul ala l-am folosit la zugravit basementul, e cam pictat, asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu trebuie sa ma apuc de invatat, am maine test. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deocamdata mi-am pus la foc un ceai de menta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Bafta fetelor cu examene maine!
Am pus poza pe grup, nu-s eu prea fotogenica... Am vrut sa va spun referitor la intrebarile tehnice pentru examenul de condus. Pe vremea mea, prin 1997, circulau niste variante de chestionare, si le-am tot facut pana am invatat variantele tehnice. Nu e prea frumos, dar atata vreme cat stiam ca oricum nu o sa le folosesc niciodata, mi-au prins bine. Si oricum important e sa stii raspunsul corect... Cat despre picat l-am picat o data in Ro, apoi n-am condus deloc 8 ani si in 2005 am dat aici G2 de 3 ori pana l-am luat...sunt f. emotiva aia e buba mea. La G full l-am luat din prima ca deja aveam 50000 km la activ si in plus examinatorul a fost f. simpatic, s-a prins ca-s emotiva si cica: "Relax, take a deeeeeep breath" si normal ca m-a pfnit rasul si m-am relaxat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ba in poza aia ai iesit foarte bine. Si tunsoarea imi place mult.
Eu am picat de 3 ori sala cind am dat examen de permis. La oras am luat din prima. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, e faina poza, iti sta bine asa, dar cine ti-a facut-o? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Parca e facuta de catel, e luata de jos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by pescarush: May 12 2009, 02:49 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fi-miu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mersi (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Apropos de catel, l-am tuns si pe el (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna dimineata, fetelor.
Teo, bafta la examen astazi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Multumesc inca o data pentru incurajari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pana la urma nu a fost furtuna ieri. A plouat, dar nu ceva de speriat. Acum e atat de cald afara, de zici ca-i toiul verii. Nu stiu, zau ,unde-ajungem cu vremea asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
A-ule, coafura iti subliniaza foarte frumos ochisorii. Imi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 12:54 AM |
|