IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
deedee29
post May 22 2009, 09:37 AM
Post #511

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Eu sunt de parere ca punctualitatea este una dintre cele mai importante carti de vizita pe care le avem si o forma elementara de respect, fata de tine si fata de altii. Intr-adevar, fiecare caz trebuie judecat separat, iar acolo unde sunt motive justificate se mai pot face si exceptii.
Insa cand vine vorba de un examen sau alt soi de appointment important, nici eu nu as admite asa usor scuzele cuiva. Eliminand ipotezele unor evenimente nefericite de forta majora, care nu pot fi nicicum previzionate, orice alt motiv sa intarzii iti este imputabil. Punct.
Eu sunt satula de "intarziati" si chiar cu al meu am mari dispute pe tema asta. Pe mine ai mei m-au crescut in spiritul asta si nu pot intelege altfel. Prefer sa ajung cu o jumatate de ora mai devreme si sa stau sa astept decat sa il fac pe celalalt sa isi piarda timpul. Si mai ales cand e vorba de oameni care au puterea sa iti faca probleme din cauza asta, indiferent de natura lor.

Am o stare deplorabila, imi simt lacrimile in capul pieptului si nu vreau sa stiu ce o sa iasa cand o sa ma pot elibera. La munca e un haos deplin, acasa am o gramada pe cap...simt ca imi vine sa imi iau campii. Iar sefa tocmai ne-a pus capac cu un discurs despre lipsa de entuziasm, sustinere si responsabilizare. (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) (IMG:style_emoticons/default/shutup28.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post May 22 2009, 09:40 AM
Post #512

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

E, nu chiar dintr-o data, dar nu credeam ca o sa se ajunga aici. DIn puctul meu de vedere erau probleme rezolvabile.
Din punctul lui de vedere se pare ca nu.
Prefer sa nu intru in detalii.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 22 2009, 09:53 AM
Post #513

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Acum nemtii sunt ei punctuali din fire da' la romani mai merge cu intarzierile.
Mie mi se pare ca toleranta nu strica niciodata, so daca stai cat trebuie la servici nu inteleg care-i problema daca intarzii 5-10 minute.
Si sa-mi zica mie cineva ca n-a inraziat nicodata nicaieri. Apar chestii neprevazute uneori, asa ca se mai intampla.
Albinuta nasol, ia o pauza si apoi mai vezi tu ce se intampla. Pt. barbatii nu merita sa te consumi, mai ales ca ei nu se consuma prea mult deseori.

+Quote Post
Jo
post May 22 2009, 09:55 AM
Post #514

Musafir

Deedee (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 22 2009, 10:15 AM
Post #515

Musafir

Neata!

Albi, imi pare rau! Muza asta fuse trecatoare prin viata ta; las' ca apare ea adevarata muza la momentul oportun (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Sper ca te mai intalnesti cu dotoreassa, da? Sa vezi ce te consoleaza ea, ca se pricepe.

Si eu tin la punctualitate, dar tocmai ca tin asa de mult in fata unor oameni am faima de intarziata. De fiecare data indiferent ce-as face, nu-s in stare sa ajungem la timp la nasi. Ei s-au si invatat: ne spun ora un pic decalata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Aseara Sara a reusit sa-si duca piciorusul la gura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , o tineam pe genunchi. Am primit vizita amicei mele din State care are 2 copilasi f reusiti. N-o mai vazusem de 5 ani. Alergau copilasii prin toata casa, s-au jucat cu jucariile Sarei. Fetita are 1 an si-o luna si baietelul 3 ani. M-am simtit tare bine.
Tocmai ce-a plecat pedichiurista de la mine. M-am facut bella.

DD, ia-o si tu mai incet si aranjeaza treburile in functie de importanta. Pot spune ca incet-incet eu ma vindec de perfectionism, deci se poate. Totul e doar sa-ti acorzi timp si ingaduinta. Desi, e dureros, ca a trebuit sa-l pierd pe tata, ca sa vad ca nu conteaza asa de tare sa am o scama pe covor si vasele nespalate in chiuveta. Poate suna bizar ceea ce spun, dar de la acel moment, mi-am schimbat prioritatile.

+Quote Post
Cindy
post May 22 2009, 10:38 AM
Post #516

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

lol hai ca am nascut controverse. Mie nu mi se pare asa "imputabil" faptul ca am intarziat 4 minute, dar in fine asta este situatia. Eu de regula chiar ajung la examene cu 30 de minute inainte din motive de detensionare dar ironia sortii, s-a intamplat o data si acum suport consecintele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am trecut prin experiente mult mai dificile si bizare la viata mea, din care as putea sa scriu memorii, deci asta va fi piece of cake! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Albi, poate avea nevoie de o pauza...mi se pare ca lucrurile intre voi au evoluat destul de repede. Poate s-a speriat din cauza asta, li se mai intampla barbatilor. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 22 2009, 11:23 AM
Post #517

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Trebuie sa vad cu doctoreasa, ca nu mai am unde sa stau in conditiile astea la Venetia. SI sa ma duc numai duminica sa fac 4 ore dus 4 ore intors, e cam aiurea. Da' o sa ma duc si la tren sa vad care e treaba, si poate ma duc cu trenu'

+Quote Post
scorpirescu
post May 22 2009, 11:40 AM
Post #518

Musafir

Lasa, Albi, ca vine el alta muza ca tu esti fata faina. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

Ma bag si eu la disputele cu intarziatul. Si eu consider ca e o chestiune de respect si interes ca sa fii punctual. Cu toate astea si eu am problema cu intarziatul.. mereu intarzii la servici 1-2-3 minute. Stau oricand peste program daca ii cazul si asa ma scot. Dar numai cu serviciul am problema asta, in rest nu prea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu de ce. Oricum consider ca ii aiurea, si incerc sa fiu punctuala.. dar deh. Eu recunosc macar ca gresesc si nu imi caut scuze.

Eram odata in Elvetia intr-o excursie din aia de 8 ore organizata si cand ne-o coborat din autocar si ne-o trimis la plimbare ne-a spus: "autocarul pleaca la ora x, nu la x si 1 minut, nici la x fara 1 minut indiferent daca lipsesc sau nu persoane". Si totul merge brici si dupa ceas la ei, mijloacele de transport in comun la ora fixa etc.. Ce vreau sa spun e ca punctualitatea este un lucru bun, obligatoriu si eficient.
Romanau ca romanu 'eeeeh, lasaaa ca ii bine si asa.' Si asta vedem zi de zi cat e de bine. Putem spune ca 'ceee, ca doara nu pica cerul ca am intarziat eu 5 minute'. Insa de aici incepe, de la lucrurile marunte, ... punctualitatea e punctualitate indiferent in ce circumstante si cat a durat intarzierea. La fel si cu spaga etc etc.

+Quote Post
Cindy
post May 22 2009, 11:51 AM
Post #519

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(scorpirescu @ May 22 2009, 12:40 PM) *
Eu recunosc macar ca gresesc si nu imi caut scuze.

Ca mine, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Thnx.

+Quote Post
kalua
post May 22 2009, 11:54 AM
Post #520

Musafir

Albi, da-l incolo de netot, sa vezi ce-o sa-si smulga parul din cap mai incolo, unde naiba mai gaseste el una ca tine? Daca nu-i in stare sa te aprecieze si gaseste el motive importante de despartire, bine ca se duce acum, cat de cat la inceput, ca se pare ca n-ai fi putut avea o baza-n el. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

DD (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:11 AM