IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
albinuza
post May 22 2009, 12:27 PM
Post #521

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pe mine ma uimeste pur si simplu creativitatea omului. In sensul ca, daca nu are probleme si le creaza. De ce sa fie viata asa de simpla? Avem nevoie de probleme. NU avem? Nici o problema. Inventam. Si insistam pe ele, pana ajung la un grad in care nu mai poti sa faci nimic sa-ti "dizolvi" inventia. Coerenta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post May 22 2009, 12:32 PM
Post #522

Musafir

Mda, si eu fac asta uneori (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
deedee29
post May 22 2009, 01:07 PM
Post #523

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Roxa din pacate ai grait un mare adevar, in sensul ca ne zbuciumam uneori mai mult decat ar trebui si nu ne dam seama ca ce numim noi probleme sunt simple maruntisuri, pe langa adevaratele drame. Unii oameni (si eu sunt printre ei) realizeaza asta numai atunci cand viata ii loveste cu adevarat. Si chiar si aici as putea sa vad partea buna a lucrurilor, in sensul ca macar daca te izbeste napasta sa inveti sa-ti restabilesti prioritatile.
Dar deh, sunt problemele noastre si ni se pare ca sunt cele mai mai doar pentru ca sunt ale noastre. Niciodata nu stam sa le judecam prin comparatie. Sau nah, sa vorbesc la singular, ca poate sunt pe aici si oameni mai intelepti, care pot discerne mai usor cand e cazul sa se ambaleze si cand nu.
Starea mea e cauzata nu de probleme in sine, ca am observat ca pot face fata la incercari pe care nici cu gandul n-as fi indraznit sa sper, chiar daca ma dau de ceasul mortii pana le vin de hac. Eu sunt dezamagita de oameni lipsiti de consideratie, de niste subspecii (vai, vai mamicuta lor, ca ce-mi vine acum la gura) pentru care incerci sa faci tot ce se poate (chiar si ce nu e in job profile), ca sa le fie bine, ca sa dea bine, ca sa mearga lucrurile cumva, iar ei aleg sa fie niste badarani grosolani, pe care mamele lor i-au nascut direct cu fonctie si rang si care nu au invatat sa spuna multumesc sau imi pare rau.

Albi, ce sa zic...imi pare rau. Nici eu nu inteleg de ce unii aleg numai partea complicata a lucrurilor.

+Quote Post
bulina
post May 22 2009, 01:58 PM
Post #524

Musafir

bula bula

nu stiu ce e cu debandada asta acilea. e vineri si vreau sa va vad extaziate, vesele si imbujorate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

DD si scorpi, voi n-aveti voie sa stati triste ca o sa ne scoata vorbe paletarele cum ca d-aia ni-s cu spiritu la pamant ca nu cumpararam paleta, da? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Io mi-am tras una peste basica acu in masina de mi-au sarit lacrimile instantaneu.palaria ei de treaba.nu se sparge nici de-a naibii....

La punctualitate nu vreau sa comentez prea mult pentru ca io-s un pic defecta (asa zice mama). Nu intarzii si nu suport sa astept. A intarzia fara motiv real mi se pare lipsa de elementar respect pentru cel cu care te intalnesti. Pentru cazuri speciale exista telefon; la autocare, avioane, trenuri si restul de acest gen intarziatul este pe banii tai...

+Quote Post
kalua
post May 22 2009, 02:02 PM
Post #525

Musafir

Eu m-am hait de ras: scrie la stiri ca o doamna de 92 de ani a fost prinsa cand vroia sa fure o crema impotriva ridurilor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 22 2009, 02:05 PM
Post #526

Musafir

Eu nu am primit ieri rezultatele de la PAP m-am dus digeaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) m-a amanat pe marti ca cica nu or venit.

Albi imi pare tare rau, cunosc si eu specimene din astea de masculi carora li se pune un pitic pe creier si atata obsesioneaza pe marginea lui pana cand devine o adevarata catastrofa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Lasa-l in lumea lui. Garantat daca ii zici ca esti de acord cu despartirea si nu il mai bagi deloc in seama in cateva saptamani ii vine mintea la cap si apoi o sa incerce el sa te convinga ca problemele voastre sunt rezolvabile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
bulina
post May 22 2009, 02:12 PM
Post #527

Musafir

pai nu poti da telefon Angelita? sa nu bati drumurilii?

Albi, ala e tip de barbat insecure, cum spuse Angelita lasa-l sa se duca pe pustie. Si bine ca e mai devreme decat prea tarziu...

This post has been edited by bulina: May 22 2009, 02:12 PM

+Quote Post
albinuza
post May 22 2009, 02:26 PM
Post #528

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Mai, nu stiu la mine nu exista prea devreme sau prea tarziu. Tot ceea ce fac, sunt decizii luate de mine in deplinatatea facultatilor mintale, si nu regret mai nimic din ceea ce fac. Eventual daca o bulesc, bag la cap sa nu mai fac.
Omu' poa' sa fie painea lui Dumnezeu si dupa 20 de ani sa-si dea in petec!
Pe mine ma deruteaza doar nesiguranta unora.
Deja el s-a inmuiat. Da' acum cred ca am eu nevoie de o pauza. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post May 22 2009, 02:33 PM
Post #529

Musafir

Salutare salutare!
Eu am terminat cu tezele. Mai e fi o luna pana la bac.
Azi la mate n-am citit bine o cerinta si in loc de numarul elementelor am scris care sunt si n-am facut o integrala pe care daca ma intreba cineva cu 10minute inainte de teza stiam s-o fac, iar acolo am stat cred ca jumatate de ora doar la ea si n-am stiut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) . Si cam atat din ce stiu eu, acu' om vedea. Ideea e sa fac la bac, la urma urmei.
Dupa scoala m-am plimbat in real si mi-am luat perie rotativa. Ma duc sa fac poze si la tricouri si ei si le pun la shopping.
Albi, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Pupaceala.

+Quote Post
blekytza
post May 22 2009, 02:46 PM
Post #530

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Ziua buna,

Ieri m-am plimbat toata ziua, mi-am luat o rochie de vara si o pereche de saboti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Astazi sunt obosita rau de tot, in juma' de ora ajung acasa si ma pun direct in pat.

Nici eu nu imi comand paleta ca deja am prea multe.

Albi, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:43 AM