![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ei, sa-ti traiasca micuta compozitoare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mmm, suna bine croissante...Eu in ultima vreme am gatit cam ce am apucat, nimic spectaculos...parca mi-e dor sa mai fac si ceva interesant...dar nu stiu ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E frumos afara weekendul asta, precis ma scoate fi-miu la parc de skateboard... Weekend placut fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, Cleo! (IMG:style_emoticons/default/harp.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua. Eu si my beloved am fost piscati azi de o viespe, care se cuibarise frumos-fain la mine in pat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Waw...si v-a piscat pe amandoi sa nu va suparati (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Stiu ca daca pui sare e mai bine, dar ustura tare piscatura de viespe... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai prima oara pe el, in timp ce ne "bateam", si el a crezut ca i-am smuls un fir de par (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi ne-am bagat in pat sa motaim un pic, si cand m-am intors pe o parte, hop si pe mine, de picior. A fost nasol, dar dupa vreo 2 ore de somn a trecut tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
M-am trezit cu noaptea-n cap. La 7. A plecat paranoicu' no 1 la munca! Aseara si-a facut bagajele si s-a asezat in pat. Evident ca nu a plecat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai gura e de el (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Imi pare rau ca nu mai ajung la Venetia. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Tre' sa o sun pe doctoreasa.Da' mai astept un pic. E prea de dimineata! Sper sa ajunga macar Kary! O duminica minunata fetele mele dragi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Noi am fost aseara la concert Proconsul eu is fan tare mult mi-a placut. Si am vazut fantana arteziana cantatoare in action tare tare frumos. Radeam cu Mr. Mon ca de abia asa ii mai sensibilizeaza p-astia de aici poate o lasa mai moale cu manele, sunt de groaza cu ascultatatul manelelor in masini la maxim cu geamul deschis sa auda toata strada ce muzica de 2 lei asculta. Ce fain Cleo, aveti un mic muzician in casa. Eu is cu lenea in freza. Peste putin timp ne tulim la gratar. Azi era si zi de tenis, da' am uitat sa stabilim programarea asa ca next time. This post has been edited by Master of Norules: May 24 2009, 11:10 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Eu mi-am baut cafeaua pana acum, am invartit niste retete si-am facut un rebus. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Felicitari Jo! Cleo, ce fain! incurajeaza talentul zānicii! Albi draga tu stii ce e mai bine pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies
e o vreme superba la noi si mergem pe la sere sa vedem cu ce ma intorc Karlei ii place sa cante (din gura si mai putin la pian (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) spre exasperarea noastra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi nici cu tatal ei nu mi-e rusine ) ii place sa compuna ea melodioare nu va imaginati simfonii, dar sint originale si vesele. Am inscris-o peste vara la un day camp cu muzica, teatru si dans, am facut in vacanta de primavara un preview si a fost foarte incantata. La fiecare 2 saptamani dau un spectacol. O sa-i treaca vara fain. o duminica faina s-aveti |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:19 AM |
|