![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa eram si eu, tin minte ca-mi spunea constiinta sa-mi mai doresc un weekend fara nicio iesire (pe vremea aia nu erea cluburi, ci numai discoteci care-si inchideau portile la 10 sau 11, dar bairamurile la lume acasa sau vile inchiriate curgeau garla si cateodata mai si durau tot we-ul), iar acum numai cand ma gandesc ca ar trebui sa ma gatesc, sa ma duc intr-acolo, imi trece. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca pe vremuri era si "teama" de-a nu rata ceva. Dar bine am facut c-am trait asa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am ramas eu cu gashca mea de distruse din care majoritatea sunt studente sau femei divortate lool ai fost mortala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te inteleg, nici eu nu pot sa stau in casa in weekend, devin deprimata si probabil deprimanta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In my hometown e mai ciudat insa cand ma duc si vad garla de pustime si ma simt batrana pe langa ei. Mi s-au prelins azi ochii dupa un tip, parca era Keanu Reeves in persoana. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 24 2009, 11:49 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Eu am facut ieri un drum pana la Tg Mures cu boy friendu, am fost optimisti, am socotit ca facem drumul in 4-5 ore, dar a durat 8 (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Ne-am intors cu un motor dezmembrat in spate(noi l-am dezmembrat, manca-ne-ar mama
de mecanici, sa vedem daca mai stim sa-l facem la loc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Peripetii de prin tara va zic cand vin de la facultate, ca am vazut niste peisaje senzationale, dar si chestii care te lasa masca(nu intr-un sens foarte bun) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) This post has been edited by rozy: May 25 2009, 07:44 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu am venit in pantaloni 3 sferturi la munca! Io nu mai pot sa vin in blug lung, ca mi se lungesc urechile de cald!
Oiseau, poze la motor! Asamblat daca se poate! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Un inceput de saptamana minunat va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Neata tuturor. Sunt super obosita, ca nu am avut weekend, ieri am fost la munca, program normal si ma asteapta o saptamana horror, cu o gramada de activitati cu staif pe cap. Am apucat sa dau o fuga pe la cateva magazine, in incercarea sortita esecului de a-mi gasi un costum pe care sa-l port la aceste ocazii. Ei ash...vezi sa nu gasesc ceva. Am dat peste un costum fain la Zara, dar ce folos ca era de in si extrem de transparent. Iar in rest am dat peste niste preturi SF de ma intreb daca oamenii astia sunt normali au ba. Asa ca nu stiu ce o sa fac, sper sa am inspiratie sa improvizez si sa supravietuiesc nebuniei care va sa vina.
Va doresc o saptamana cat mai usoara cu putinta. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vorbind de chefurile de weekend eu is deja in faza aia ca numai cand ma gandesc ca tre sa ma gatesc si ca dureaza pana dimineata imi trece. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adevarul este ca daca reusesc sa trec de faza dinainte de a ajunge in club cand lenea e subiectul principal, odata ajunsa la destinatie cheful vine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu weekendul asta am facut: nimic. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Scorpi, fusesi tare. Du-te la doctor daca nu trec bubele. N-o fi dermatita. DD, apropo de preturi si eu m-am mirat de unele preturi de la baby-expo. Chiar nu-mi place sa cumpar haine excesiv de scumpe, care nu-si justifica pretul. In faculta, eram si eu cu cluburi etc., acum am mai imbatranit. Chiar vorbeam cu o fosta colega si ea a ramas la fel, desi are o bebe mai mare decat Sara cu 2 luni. Sau sa-mi permit vacante fara printesa, nu prea se poa' deocamdata, dar nici nu-mi pare rau. Sper doar ca maica-mea sa lase frica de pice deoparte si sa mai stea cu ea. Ma duc sa-mi fac un orez cu lapte conform (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de asta, sambata in buda la club eram cu o tipa care are copil deja de vreo 2 anisori si zicea ea in baie ca s-a bronzat ca tractoristii cu fiu-su in parc. Si o tipa de langa noi, foarte foarte frumusica, a intrat cu noi in vorba si dintr-una in alta zicea ca ea e anul I si are deja copil de 6 luni. Si mai zicea ca ea a iesit in cluburi de imediat dupa ce a nascut, ca are bona la copil si mai sta si soacra-sa cu el. Trai si viata pe capul unora nenica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Faine vremuri cu chefuri si iar chefuri si eu the same, nu puteam sta wee in casa, parca aveam scarpinici in fund. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da nici eu nu regret nimic, la un mom. dat eram intr-o gasca pai targeau aia niste chefuri super beton si faza ce-a mai faina nimeni nu se cupla cu nimeni din gasca si asa ramanea unitara gasca. Era un tip urat cu spume el asa, da' ala cum deschidea gura cum scotea o gluma, era de toata coma si el era unul dintre liantii gastii. Acu' am fost si la vre-o 2 chefuri nu tocmai reusite, dar am fost la multe super faine. Si nici eu nu regret o clipa gramada de nopti pierdute pe la chefuri, doar ca acum parca nu mai am rezistenta aia la oboseala. Pai super bine ca nu vrea biberon, copilul stie ca laptele de la purtator e mai bun decat cel din biberon. Tu ai mai putina flexibilitate dar pt. ea e mai bine. Am mai zis biberonul iti buleste secretia de lapte, plus ca pt. ei laptele din titica e mai gustos decat cel din biberon si mai e si placerea si nevoia de supt. Asa-i daca faci copilul foarte devreme, n-apuci sa-ti faci plinul la distractie si mai vrei sa te distrezi si apoi, dar copilul se alege cu o mama surogat si nu-i chiar cea mai optima varianta in multe cazuri, mai tarziu peste ani te intrebi de ce n-ai avut mai mult timp pt. el, pentru ca copilul o sa aiba niste retineri fata de tine ca mama si se ataseaza de bona sau de cine are grija de el mai tare. Mie chiar nu-mi pare rau ca am stat acasa atata si nu mi-ar fi convenit sa o creasca pe fiica-mea, soacra-mea, ca iesea un copil super alintant si cand sunt mari nu-s chiar cei mai fericiti razgaiatii. This post has been edited by Master of Norules: May 25 2009, 09:49 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:37 AM |
|