![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Bafta Teo! si mie imi place noua coafura 3A iti sta bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! iar vor astia sa ma faca sa cred ca avem treaba. Like it (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am energie in exces! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Have a nice day (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetele. Nu cred ca v-am zis ca mi-am cumparat pantofiori Pacioti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si am innebunit pe toata lumea cu ei. Ba chiar colegii isi zic dimineata cand ma vad: Ia uite, vin coleguta noastra si pantofii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dragutelor!
Szi, eu nu stiu cum arata pantofiorii tai, dar sa-i porti sanatoasa daca te fac fericita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! 3A imi place! Azi mergem la controlul de 3 luni. Clara, ce mai faci? Te-am mai vazut pe la bar si zilele trecute si ma gandeam la tine, ca n-ai mai zis nimic. Esti ok? Vreun bebe la orizont? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
roxi ,da bebe e pe drum fetita. va pup am vazut-o pe sara si e delicioasa. Sa iti traiasca.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari, clara! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
multumesc Walpu, suntem de-abia la inceput de drum, mai e pana apare, o sa fie o mica scorpiuta.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Clara ce ma bucur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multa sanatate amandoura. In ultima vreme aud numai de fetite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
fetita imi doream, nici nu luasem in calcul sa fie baiat. Acum doar o asteptam sa soseasca .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ma bucur sa aud de fetite, la mine in firma e epidemie de baietei. Clara, sa fie sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rox, uite asa arata: (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/P5124348.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:08 PM |
|