IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
blekytza
post May 25 2009, 10:39 AM
Post #601

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!
Eu dorm si in picioare...
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post May 25 2009, 11:02 AM
Post #602

Musafir

Neata, eu m-am trezit acum vreo jumate de ora, nu stiu ce-am avut de am dormit atat :-/ A facut mr. cafea acum, si ma dreg. Am fost in weekend la Brasov, foarte fain a fost. Ieri am cam suferit de frig, da` in rest a fost misto. Tare mi-ar placea mie sa locuiesc acolo, sper sa se materializeze planul cu casa. Eu cred ca am fost de 1-2 ori in club in ultimul an. Eu sunt, vorba lu` scorpi, cu lenea de dinainte. Nu prea-mi place mie sa pierd noptile asa, nu stiu de ce. Da` prefer sa stau acasa sa ma uit la un film sau chiar sa dorm decat sa pierd noptile in club.

+Quote Post
albinuza
post May 25 2009, 11:08 AM
Post #603

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu nu mai am nimic de facut. Momentan. Dar am fost pusa in tema ca voi avea dupa pauza de pranza, si ca s-ar putea sa necesite sederea mea aici pana tarziu in noapte (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Iar e cald de pici aici.
Pe muza l-a prins flama de la sudura si e ars pe mana dreapta si pe gat! Da-i trece. E de la Doamne Doamne! Daca face urat, pateste urat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) God loves me!

+Quote Post
kalua
post May 25 2009, 11:23 AM
Post #604

Musafir

Albi, esti de coma! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lotte
post May 25 2009, 11:26 AM
Post #605

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Bai, Albi, esti de belea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 25 2009, 11:31 AM
Post #606

V.I.P.

Pai ce? Nu merita? Bine ca mi-a format ubu nervii ca daca nu ii turnam ulei incins pe el in timp ce dormea. Ceea ce ar fi fost o problema. Pentru ca noptile astea a stat si m-a privit cum baleam io timp ce dormeam, si eventual sforaiam! Tre sa fie o priveliste de vis! Da' ma iubeste nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 25 2009, 11:42 AM
Post #607

Musafir

Bleks, e absolut normal sa-ti fie somn, ti-am mai spus eu. Las' ca atunci cand ajungi acasa, poti dormi. Sa-ti educi sotul si sa-l faci sa-ti respecte aceste faze. Greturile au inceput?
Albi, nu prea esti 'normala' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Apropo de normalitate, as vrea s-o intalnesc pe Carmen Harra. De cand am vazut-o la tv, ma tot mir cum poate vedea atatea chestii. As intreba-o ce face sufletul lui tati si cati ani traieste mami? M-a speriat Vesta cu niste previziuni. Am rugat-o sa-mi faca horoscopul maica-mii dupa ce s-a dus tata si n-a vrut sa-mi spuna exact (nici io nu-s prea normala). Sunt mai ticnita asa ca mi-ar placea sa stiu unele chestii din-nainte. Dar nu stiu cum sa dau de Carmen Harra si daca mai o fi in tara.

+Quote Post
angeldust
post May 25 2009, 11:48 AM
Post #608

Musafir

Roxana prieteneste iti spun, termina cu prostiile. Carmen Harra e vai steaua ei. A prezis ca va iesi Hillary presedinta la americani si uite ca nu a fost asa.
Si cu riscu sa se supere Vesta pe mine, mie ce mi-a zis asa pe scurt nu mi s-a potrivit deloc, asa ca nu mai apleca urechea la tot felul de "profetii".

Stiu ca iti este f greu sa te impaci cu moartea tatalui tau, dumnezeu stie ca eu nu stiu cum ai rezistat sa fii asa puternica, poate Sara te-a ajutat mult. Stiu ca in situatii din acestea iti vine sa te agati de orice, de la ghicitori in stele la mediumi si asa mai departe. Dar te rog eu nu lasa tot felul de sarlatani si asa-zisi clarvazatori sa profite de durerea ta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 25 2009, 11:49 AM
Post #609

V.I.P.

Da' de ce vrei sa stii chestii din astea? Te ajuta cu ceva daca afli anul in care se va duce mama ta? Ca sa poti sa suferi pana atunci? Sau sa te obisnuiesti cu gandul? De ce nu vrei sa-ti traiesti viata asa cum e, si sa lasi lucrurile sa decurga de la sine?
Io? Nu, nu prea sunt in regula! Pitici multi prin circumvolutiuni!(asa se zice? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

+Quote Post
Roxana_
post May 25 2009, 11:58 AM
Post #610

Musafir

Angelu', of' ai dreptate. O mai iau si eu pe aratura uneori. Marele meu regret e ca n-am putut sa simt ca taica-miu se va duce. Singurul semn ce l-am avut fuse ca atunci ii ziceam 'tati, trebuie sa slabesti, ca eu te vreau sanatos pentru Sara', ma ineca plansul. Ieri am fost la el la mormant si aseara l-am visat iar (a 'n'-a oara) si mi-amintesc ca era doar fericit si cu copiii, printre care si Sara. Am uitat visul pana de dimineata.
Iar cu mami...aveau asa o viata frumoasa impreuna. Gata...nu va mai zapacesc. Voi stiti ca stau acasa si cand doarme Sara, ma gandesc un pic aiurea.
Da...apropo de Vesta, nici eu nu prea cred in multe chestii: putea sa-mi prevada f usor accidentul maica-mii, dar nu a facut-o.......

+Quote Post

101 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:39 PM