IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Jo
post May 25 2009, 11:58 AM
Post #611

Musafir

Io` mor de ras. Am luat un laser sa ma joc cu Mr. cat, si e nebun cum fuge dupa el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post May 25 2009, 12:05 PM
Post #612

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Roxi, el e si mai somnoros decat mine pana si cainele doarme mai mult in ultima vreme!ce mai facem totul in familie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Greturi nici pomeneala, ma simt foarte bine. Lasa clarvazatorii si cei din breasla asta a descifrarii viitorului si fii optimista, profita de fiecare moment si nu te mai gandi la nenorociri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 25 2009, 12:09 PM
Post #613

Musafir

Rox, eu stiu ca tu esti o tipa foarte rationala si cu picioarele pe pamant. Si nu fi prea dura cu tine, e normal sa incepi sa crezi in tot felul de chestii care iti fac poate suferinta mai usor de indurat. Eu nu te blamez pe tine, dar pe sarlatanii care pretind ca vorbesc cu mortii si vad viitorul ii cam blamez, ca profita de suferinta oamenilor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Exista sceptici si iluzionisti sau mentalisti care au explicat toate "dedesubturile" acestor fenomene, din pacate asa cum am vazut intr-un interviu recent, un tip il demascase pe un faimos medium din state chiar in timpul unui show a luat microfonul si a explicat audientei ce si cum. La care vreo cativa oameni din audienta au devenit f revoltati si agresivi si vroiau sa il scoata de pe scena. Ceva de genul "Cine esti tu sa ne spulberi singura consolare pe care o mai avem?". E trist, e trist ca de durere unii platesc sa fie mintiti sau sa li se spuna ce vor sa auda si ca altii fac averi pe seama oamenilor napastuiti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 25 2009, 12:27 PM
Post #614

Musafir

Angelu', probabil tocmai pentru ca ma gandeam ca-i o modalitate de aplanare a durerii. Intr-adevar, mi-e greu sa inghit chestii care-s ilogice.
Bleks (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
rozy
post May 25 2009, 12:32 PM
Post #615

Musafir

Boon, hai sa va zic prin ce am trecut( cu toate ca nu regret). Am plecat ieri spre Tg Mures, si am hotarat sa o luam pe la Focsani-Lepsa-Tg Secuiesc-Brasov-Sighisoara-Tg Mures. Asta ca sa vad si eu zona unde e Lepsa, ca eu nu sunt prea umblata prin tara. Boon, luand-o pe acolo am constatat ca Vrancea ca judetul cu cele mai proaste drumuri ever!! Din Focsani pana in Lepsa plin de gropi, iar din Lepsa pana la Tg Secuiesc, practic nu era drum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce era trecut pe harta ca DN, era de fapt un drum de pamant prin munti,paduri,serpentine. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Off road in adevaratul sens al cuvantului. Facea masina ca barca, daca dadea naiba si se strica, mureai mancat de ursi. Amuzant e ca erau semne de circulatie, curba f periculoasa, unde uneori nici macar nu era curba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si chiar de era, te anunta de parca puteai sa vii in viteza (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Si mai erau pancarde cu "drum forestier", care aratau exact la fel cu drumu national respectiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La intoarcere am luat-o pe la Intorsura Buzaului, drumul suuuper bun, privelisti superbe, am descoperit lacul de acumulare de la Siriu, am vazut si hidrocentrala, marfaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In concluzie, partea aia de tara e f faina, e verde si cu drumuri bune, parca e si mai curata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si daca plecati pe drumuri nestiute, nu va bazati ca un drum national e si asfaltat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

This post has been edited by rozy: May 25 2009, 12:33 PM

+Quote Post
Lexie
post May 25 2009, 12:39 PM
Post #616

Musafir

Hello!

Roxi, stiu ca e greu si ca poate tu crezi ca daca ai sti ar fi mai bine, dar cum a spus Albi, ce rost are sa stai sa suferi cu gandul ca in anul x se va intampla cine stie ce nenorocire? Si poate nici nu se intampla si-ti chinui zilele degeaba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Linisteste-te si lasa viata sa-si urmeze cursul.

Eu sunt trista pentru ca azi dimineata cand m-am dus sa hranesc animalutele, am descoperit pisicuta mea moarta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu mi-a venit sa cred, ieri venisem sa le dau de mancare si era totul bine... Nu stiu ce s-a intamplat peste noapte insa mi-a parut enorm de rau, m-am atasat de ea. (IMG:style_emoticons/default/rip.gif)

In alta ordine de idei, am inceput sa primesc cadouri in avans si astazi m-am imbracat cu lucrurile noi luate in weekend. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
blekytza
post May 25 2009, 12:47 PM
Post #617

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

De dimineata tot incerc sa dau de sotul meu drag, nici un raspuns... ma suna acu' cateva minute, toata dimineata a alergat sa salveze o pisica; la el la lucru au 3 pisici, chiar ieri am fost special sa le punem mancare si apa ca erau singure acolo, si toti angajatii fac prin rotatie cate o dumineca sa nu le lase de izbeliste; azi de dimineata a gasit-o pe una dintre ele foarte bolnava, din cate se pare a fost otravita, era in cabinetul veterinarului dar nu cred ca mai poate fi salvata, ce oameni fara suflet pot exista pe lumea asta...

Lexie imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 25 2009, 12:55 PM
Post #618

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Rox, nici nu stiu ce sa iti spun.. Te gandesti involuntar cum ai reactiona pozitionat in aceeasi situatie si ma cutremur instantaneu, deci nici nu vreau sa imi imaginez amalgamul de stari prin care a trebuit sa treci tu. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Totusi, eu nu cred ca se termina totul aici. Suna cliseu "gandeste-te ca se afla intr-un loc mai bun", dar cine stie ce se intampla de fapt (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , nu trebuie sa o iei doar ca pe ceva negativ...

Rozy, dar ce ati facut voi in Tg-Mures? O sa o iau razna daca mai aud de multe ori de orasul asta. :| Normal ca la Intorsura Buzaului drumul este bun, privelistile faine, Siriul, samd. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Apropo de Vesta, am vazut-o la emisiune ceva gen format Iliuta? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
rozy
post May 25 2009, 12:57 PM
Post #619

Musafir

Sweet, ne-am luat motor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 25 2009, 01:05 PM
Post #620

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Trebuia sa previzionez dupa avatarele tale! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar de ce tocmai de acolo?
Mie mi se par asa de vulnerabile aparatele astea...aveti grija! Imi amintesc ca prin liceu era o mare moda cu motoarele, definitia de a fi cool (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) , insa le-a cam trecut pe la 18 ani.
Sa inteleg ca e o investitie comuna? Aveti un motor impreuna? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:40 PM