![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
L-am luat de acolo ca era ieftineala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna
Ajunsa cu bine in Italia, weekend hai hui, acum reintors la recuperat o luna de vacanta ... E cald de mori si aerul e foarte apasator. Albi imi pare rau pentru ce se intampla cu muza, nici eu nu am putut sa o vad pe Doctore si imi pare rau dar ii spusesem dinainte ca sansele erau foarte mici (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa se fi distrat bine si sa nu fi innebunit de cald! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe 2 iunie e ziua Italiei asa ca se prevede weekend foarte lung. Faza nasoala ca astia anunta ca dupa canicula din zilele astea weekendul care vine vor fi 10 grade noaptea si 23 ziua! Nebunie si tare mi'as fi dorit sa mergem la mare... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am incercat sa o sun pe dottore, dar nu stiu de ce nici macar nu apela. Nu ca suna si se inchidea. Nici nu apela. Se termina apelul inainte sa inceapa. Si i-am dat un sms si mi-a raspuns ca e la... am uitat, dar nici ea nu era la Venetia.
Bine ai revenit in Italia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie imi pare rau de pisicuta ta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Rozy la ce iti mai trebe motor fata? daca ai nevoie de adrenalina mai faci un drum pana la targu mures si te-ai rezolvat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai mers pana in Targu Mures cu adrenalina si nu ai tras o fuga si pana in Cluj. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doara cat mai era ...
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
No tocmai ce ma apucasem eu sa-mi fac blog pe blogspot, si la 5 minute ma trezesc cu un mesaj pe messenger de la unu care ma intreaba ca ce caut pe blogger daca n-am blog si nici nu urmaresc altele. Wtf, blog police sau ce pana mea? Exista o lege nescrisa ca trebuie sa scriu undeva ce caut intr-un anume loc?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaa, am uitat sa va spun ca aseara mi-am cumparat mixer. Aveti cumva impresia ca un aparat nou trebuie sa si funcioneze? Ei bine nu! Al meu nu functioneaza. Azi ma duc sa il schimb. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oh yeah si noi mergem de joi la Brasov de abia astept. E intalneala lui Mr.Mon de 20 de ani de la liceu vineri, habar n-am cu ce ma imbrac incaltari the same tre' sa-mi cumpar. Naspa de tot ca tre' sa-mi gasesc ceva pana joi. Daca nu-mi gasesc am vre-o 2 tinute pe care le-as purta da' am vazut o bluza verde la mall de care m-am indragostit, desi ideal ar fi sa-mi cumpar o rochie sa scap. Anw oi vedea, ceva de incaltat, tre' sa-mi cumpar.
Bey eu am patit o chestie cu o clarvazatoare de mi-a zis asa de am ramas masca unele chestii, da' nus parca nu mi-a placut prea tare parca prea s-a bagat sa-mi spuna chestii pe care nus daca eram chiar pregatita sa le diger. Parca mi s-a bagat prea tare in spatiul meu sau nus cum sa zic, am avut asa un feeling de nesiguranta in timp ce ea imi spune una, alta. So mai bine lasi lucrurile asa cum sunt. Acum ce sa zic uneori poate ei vad unele lucruri si nu le spun din dorinta de protectie sau pt. ca pesoana in cauza scapa si n-are rost sa-si faca griji inainte cei din jurul lor, de evitat unele chestii chiar nu le poti evita chiar daca le stii inainte se pot intampla in alt loc si in alte circumstante. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Nu-i lasa pe clarvazatori sa-ti influenteze viata, mama lor! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Oare nu ti-ar face bine dac-ai asterne pe hartie ce vrei sa-i spui tatalui tau? Poate vine noaptea si citeste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cred ca m-as duce la mormant si-as vorbi singura, dar ma gandesc ca-i aiurea pentru Sara daca ti-ai face un obicei din asta.
Lexie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , ce rau imi pare! Cine stie ce-o fi avut, saracuta. Eu am realizat mai inainte ca si noi avem lunea viitoare liber, de Rusalii. Mai inainte s-a facut o sedinta foarte scurta, trecem si noi pe timp prescurtat de lucru incepand cu 1 iulie. Dar inca nu se stie cat de scurt, daca toate firmele din concern vor functiona asa, daca toate posturile sunt afectate, nimic exact. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ka, iti dai seama ca mi s-a rupt sufletul de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Acum cand merg sa-i hranesc ma simt aiurea sa vad numai 3 si nu mai e la fel, ceilalti plang... Incercam sa-i dam cat mai repede. Chiar nu stiu ce s-a intamplat si de ce, sper numai sa nu mai moara vreunul. Am si plans cand am gasit-o, na, eu ma atasez repede de animalute si mi's toate dragi. In fine, am trecut peste, incerc sa nu ma mai gandesc la asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu o sa am liber si vinerea asta, ce bineee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:39 PM |
|