![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . O fi avand vreo malformatie. Si pisica lui mamaie are 2 pui mici. Nu i-am vazut, ca erau in pod.
Ka, sa stii ca m-am gandit la metoda asta cu asternutul pe hartie. Mi se pare cea mai la indemana. La mormant o sa merg de 2 ori pe luna. Asa mi-am promis. Fara masina, n-am cum sa ajung pana acolo. Rozy, sa stapaniti sanatosi motoru'! Vrem sa te vedem pe motor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca avea ceva, sincer. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu am 2 variante: ori i-a fost rau si fratiorii au vrut sa o protejeze si sa o incalzeasca si au sufocat-o, ori au adormit intr-o pozitie aiurea, peste ea si nu a avut aer. Se simtea cel mai bine dintre toti si era cea mai energica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa-mi fie tare urat fara ea pe aici, dar asta e, se intampla. Trecand peste asta, abia astept weekendul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ka, daca treceti pe program mai scurt, probabil va reduc si lefurile, nu?
Am avut azi o lene-n mine ca n-am facut mai nimic, dar ma simt asa de bine cand lenevesc. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lex (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Lexi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Rox, e tare greu prin ce treci tu si eu zic la fel, ca nu te ajuta cu nimic sa afli dinainte unele chestii, ba dimpotriva. Eu, de cind am aflat de un unchi ca are cancer nu mai pot sa dorm, ma framint, caut solutii si ma stresez, probabil ca o sa ne stresam toata familia de aici incolo, iar el poate mai are citiva ani de trait. Si nu putem schimba nimic. Pe Hara o poti gasi daca vrei, pe siteul ei are numar de telefon, dar din cite tin minte are preturi de New York, parca 250 $ ora. Si nu prea le nimereste. Dupa parerea mea nu merita banii. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, ca te vad pe-aici, cum mai sunteti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Luam bani mai putin, in Germania exista modelul urmator (bine, in mare spus): daca lucrezi 80%, primesti numai procentul asta de bani de la firma. Din cele 20% ramase preia statul 60 (adica primim de la stat banii aia), noi vom primi 80 din astia 20%. Si cat esti in programul asta de lucru scurt nu e voie de facut ore suplimentare si nici nu te pot da afara. kary, bine-ai revenit pe celelalte plaiuri! Si la noi se trece de la caldura asta tropicala la 18 grade, de miercuri incolo. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu-mi vine sa cred inca, cum sa treci de la 35 grade la maxim 20 si noaptea de la 25 la 10 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Inafara de faptul ca ne-a stricat mini vacanta cu siguranta va face rau si sanatatii. Si ma intreb de unde vine valul asta de frig si ploi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu-s obisnuita cat de cat cu balarii dintr-astea, aici se-ntampla des vara variatii dintr-astea. Ma tot minunam eu de ce se da drumul acasa la copii de la scoala cand sunt temperaturi de peste 30 grade si ma gandeam ca ce-a 30 grade la urma urmei? Mai dupa aceea am vazut eu ca vara nu-i din mai, iunie pana in septembrie, cum era in tara, ci azi 30 si maine 15, poimaine vreo 20. Pe mine ma deranjeaza acum ca va si tine valul asta rece. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Helllllllaaaaaauuuuuuaaaa!
Gata! Am venit! Sal'tare! Domle, fuse asa de bine la caldura, mi-am incarcat bateriile pana cand ma voi intoarce in Romania! Ihaaaaaaaaaaaaaaa! Gagicile "italience", imi pare rau ca nu ne-am vazut ochisorii, am carat 2 sticle de vin luxemburghez dupa mine, poate, poate, aveam si doua bilete disponibile pentru vizitat toate muzeele din Venetia, noi le-am folosit doar pentru Palatul Ducal si Basilica San Marco. Sunt valabile pana pe 18 august, dar cui era sa le dau, daca voi n-ati aparut?! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Albi, ti-am scris in sms ca am draci pe amore, fiindca am pierdut duminica dimineata un tren, numa' fiindca el habar n-avea sa composteze biletele inainte de a urca in trenul de Venetia. A plecat trenul si amore al meu, inginer sadea, inca mai studia compostoru', cum se introduce beletu si cine/ce il marcheaza....e grele, domle. Asa ca staturam inca o ora in gara din Montegrotto, pana a aparut urmatorul tren regional. Sticlele de vin le-am baut cu gasca la hotel, iar biletele sunt in poseta, habar n-am ce sa fac cu ele. Viziteaza careva Venetia pana pe 18 august 2009? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Hai ca ma apuc sa citesc din urma, sa ma pun la punct cu stirile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by dr_wise: May 25 2009, 07:24 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Imi pare rau pe bune ca nu am reusit sa ajung! Ma gandesc la asta de o luna sau chiar mai bine!
Am avut probleme cu muza, si pe langa asta el a muncit si sambata si duminica si avea nevoie de masina la munca! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu sunt plina de nervi. V-am zis ca mi-am luat mixer, care nu merge. Am mers azi la magazin, ca sa imi spuna alea ca era ultimu(lucru pe care il stiam) si ca pot sa imi aduca altul in vreo saptamana, dar banii nu pot sa mi-i dea inapoi. E politica firmei. Si am facut un show acolo...unde e scrisa politica asta a firmei? Io nu am vazut nicaieri. Eu acum plec acasa cu un produs care nu nu functioneaza, si fara bani pentru ca asa vreti voi? Ca trebuie sa vorbeasca cu responsabilul, ca ele nu pot sa ia decizia de a-mi returna banii, si asa mai departe. Maine ma duc si fac un scandal monstru daca nu vad banii inapoi. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:55 PM |
|