IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
kary_pink
post May 25 2009, 08:26 PM
Post #641

Musafir

Albi what? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Pai eu am luat odat din Auchan un storcator si l'am dus inapoi pentru ca nu functiona, mi-am ales altul ( alt model, alta firma) si l-am dus si pe ala inapoi pentru ca nu ma multumea si mi-au dat banii! In Italia sunt obligati daca duci in termen de 8 zile produsul inapoi din x motive sa-ti returneze banii sau sa te lase sa alegi altceva...
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post May 25 2009, 08:53 PM
Post #642

Musafir

Buna seara!
Noi azi am avut zi libera, tot am avut impresia ca e duminca si ma intrebam oare de ce s-au dus fetele la serviciu astazi? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E asa de bine cand avem un weekend prelungit cu inca o zi!
La noi azi au fost maxim 17 grade, dar destul de placut pentru ca n-a batut vantul.

De azi in doua saptamani vom fi in Croatia, sunt asa de nerabdatoare! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif)

Lexie imi pare rau de pisicuta ta! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

+Quote Post
lotte
post May 25 2009, 09:18 PM
Post #643

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Doctoreaso, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Abia astept sa povestesti!

Lex, imi pare rau pentru pisicuta ta.

Cleolici, sa-ti traiasca micuta artista, si sa o incurajezi, e foarte frumos ca are astfel de talente.

Happy, ai fost tu libera, sau a fost zi libera legala?

Di, ti kaneis? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pup toate fetele.

+Quote Post
happyCat
post May 25 2009, 09:22 PM
Post #644

Musafir

A fost zi libera legala, Lotte, may bank holiday.

+Quote Post
kalua
post May 25 2009, 09:32 PM
Post #645

Musafir

Da, azi am scapat si noi de bataia la cap a englezilor. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Mai prost (pentru noi) ca si americanii au Memorial Day-ul azi si de la aia vrem noi una, alta.

Mr. kalua n-a vrut tot weekendul sa ne uitam la Seven Pounds, iar azi, cand maiestatea sa ar fi fost dispus s-o faca, era dat. Se uita acum la Australia, ca el nu l-a vazut.
A aparut si Benjamin Button pe DVD, binenteles ca si asta era dat.

Copilul n-are maine scoala, se fac inscrieri la institutia asta. Trai, nineaca, va petrece maine ziua la lac si seara mergem la film.

+Quote Post
pescarush
post May 25 2009, 10:34 PM
Post #646

Musafir

Lexi, imi pare rau de pisicuta ta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Aici e caldut, adica asa vreo 22-24 grade si soare, as sta ca soparlele afara la soare. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am dus-o pe d-soara Sunny la tuns, am chelit-o bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca-i era cam cald cu blana aia. E asa dulce asa chelita, si are niste ochi maaari. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce ma enervau si pe mine americanii astia cu long week-endurile lor. Parca era un facut, tot la o saptamana dupa noi le au, ca sa nu putem sta noi linistiti in ale noastre. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La noi tot timpul trebuia sa fie cineva la job in long-weekend, sa putem fi gasiti. Invers nu era valabil. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
3A
post May 26 2009, 02:12 AM
Post #647

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Lex, imi pare rau de pisicutza.

Draga Roxi, sa stii ca eu asa am facut, cum zicea Kalua.
Adica il lasam pe fi-miu cu maica-mea si trageam fuga de una singura la cimitir si vorbeam sau cel mai des plangeam, a durat faza asta pana cand avea fi-miu 1 an... ca apoi m-am dus la servici si au inceput sa se mai schimbe lucrurile.

Sa stii ca cel mai nasol e sentimentul de vinovatie...Te simti asa ciudat ca stii ca iubesti pe cineva si azi e, maine nu mai e...DAR efectiv n-aveai de unde sa stii sau sa simti ce e cu tatal tau, si nici vreo "cititoare" nu poate vedea asta, ca numai Dumnezeu ne numara zilele, si stii si tu asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mai e o chestie care mie mi-a ajutat mult atunci cand a murit tata. Mi-am repetat intr-una ca un scop exista, chiar daca eu nu-l pot vedea, moartea lui precis a avut un sens, ca toate-s cu sens pe lumea asta, chiar daca nu dupa "legile" noastre.
In fond suntem oameni, si mintea mea era "limitata" vroia explicatii logice...

Rozy, am auzit si eu ca-s la moda motoarele, dar sunt si periculoase. Aveti grija. De fapt mai bine pe drumuri d-alea, ca nu-i nici viteza mare nici prea "aglomerat" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sa-i fie de bine Pesca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post May 26 2009, 07:48 AM
Post #648

Musafir

Neata.
Mai, treaba cu motoarele nush daca se poate numi moda, ca moda o adopti, apoi trece si te lasi de ea, dar daca-ti place motoru, nu te mai lasi de el, mergi pana nu te mai tin balamalele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Avem grija la mers, al meu e foarte atent(nu in sensul ca merge incet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), dar e tot timpul cu ochii in oglinzi, ca astia cu masini ii cam fenteaza pe motociclisti.
Oricum nu mergem prea curand cu ea, ca mai avem de cumparat chestii, trebuie inmatriculata, casti, geci. eheee bani nene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 26 2009, 08:21 AM
Post #649

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata! Pe mine m-a apucat asa un dor de vacanta, de stat la soare ca o soparla, nu ma mai pot concentra deloc la munca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Abia astept sa plec vineri in team building, desi daca nu-mi trec vanataile de pe picioare nu stiu ce o sa fac. Cred ca o sa-mi iau o esarfa sa mi le acopar.

Luni ne mutam in sfarsit in sediul cel nou, vom fi in buricul orasului, aproape de toate atractiile, inclusiv de sala. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post May 26 2009, 09:04 AM
Post #650

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Buna dimineata. Aici continua furtuna teribila de azi-noapte, dar eu sunt asa topita dupa vreme de asta (daca pot sta la caldurica acasa, evident (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) ca mor de fericire (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Poate se decide fii-mea sa vina pe lume in conditiile astea meteo speciale...ar fi frumos din partea ei, desi absolut nimic nu-mi da idei in directia asta, tot nu am nici un pui de contractie.

+Quote Post

101 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 12:55 AM