IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
scumpic
post May 26 2009, 08:45 PM
Post #661

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Dre, aici se spune direct, de obicei o sticla de vin si prajituri, carne nu e cazul sa iei.
O ce intimplare Kalua, prin ce emotii o fi trecut!

Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post May 26 2009, 08:51 PM
Post #662

Musafir

Ce liniste in bar!

Vai saracii oameni, bine ca n-a patit copilul nimic! Mai dar ce idei le vin tiganilor astia, sa fure si masina sa fure si portofelul! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

M-am tuns, din lungime nu mi-a taiat decat cativa mm, in schimb mi l-a mai scarat. Mi l-a intins cu placa si nu prea imi place, e cam pleostit, ma duc sa il clatesc cu putina apa si se mai infoaie el.

+Quote Post
kalua
post May 26 2009, 10:10 PM
Post #663

Musafir

Poze, happy, poze!

+Quote Post
Teocris
post May 27 2009, 07:14 AM
Post #664

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
In ultima vreme parca nu mi-am gasit cuvintele sa povestesc pe aici pe la bar. Pur si simplu, parca ma impiedica ceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ma simt singura, mi-e dor de olandez, ma streseaza la maxim fata noua care vine in locul meu, sunt nerabdatoare sa incep lucru in partea cealalta...
Offffff! Nici acum nu-mi iese cum trebuie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Va urez o zi frumoasa si linistita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 27 2009, 07:32 AM
Post #665

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata!

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2009, 07:36 AM
Post #666

Musafir

Neata! Teo, iti schimbi serviciul?
Sa-ti fie de bine Happy!
De scheme din astea cu tigani sau infractori la semafor am tot auzit in tara, dar e groaznic sa stii ca puteau sa rapeasca si saramanul copil.

Sara avea dimineata picioarele bagate prin grilajul de la patut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si scoate din ce in ce mai multe sunete.
Angel, ma bucur ca esti bine. Las' ca acea candida o cam are toata lumea.

+Quote Post
Diana.
post May 27 2009, 07:41 AM
Post #667

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

`Neata! Teo, cum de schimbi serviciul?

+Quote Post
dr_wise
post May 27 2009, 08:53 AM
Post #668

Musafir

Buna dimineata!
M-am mai inzdravenit o tzara. Ma termina aerul conditionat, am bolit seara trecuta cu febra si dureri in muschii din zona gatului, de-am zis ca m-am potcovit cu gripa aia porceasca. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)
Teo, pana la urma nu inteleg, rau e cu rau, dar mai rau e fara rau. Ba iti e dor de "olandezul zburator", ba l-ai killari. De ce nu sta domle, pe acasa, mai mult? Lucreaza in alt oras/ tara?
Azi astept sa-mi spuna amore ce i-a raspuns americanul. Olteanul asta al meu i-a trimis un raspuns protocolar, de-mi venea sa-i sparg capul. Cica "just let us know what kind of wine you prefer, cake and if you could reveal … what Mrs. E’ s favourite flowers are."
Ei, comedie!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De parca ii duceam b... porcului, nu flori frumoase, asa cum imi plac.
Roxi, ce mai face Sara? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo
post May 27 2009, 09:16 AM
Post #669

Musafir

Neata. Iar am dormit peste 9. Nu stiu ce am in ultima vreme de dorm atat. Ca doar pe la aceeasi ora ma culc.

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2009, 09:22 AM
Post #670

Musafir

Carmen, dar unde ati avut AC in exces?
Sara e bine, la san momentan. E somnoroasa. In rest, e vesela si zambitoare tot timpul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 06:47 AM