![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Dre, aici se spune direct, de obicei o sticla de vin si prajituri, carne nu e cazul sa iei.
O ce intimplare Kalua, prin ce emotii o fi trecut! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce liniste in bar!
Vai saracii oameni, bine ca n-a patit copilul nimic! Mai dar ce idei le vin tiganilor astia, sa fure si masina sa fure si portofelul! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) M-am tuns, din lungime nu mi-a taiat decat cativa mm, in schimb mi l-a mai scarat. Mi l-a intins cu placa si nu prea imi place, e cam pleostit, ma duc sa il clatesc cu putina apa si se mai infoaie el. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poze, happy, poze!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
In ultima vreme parca nu mi-am gasit cuvintele sa povestesc pe aici pe la bar. Pur si simplu, parca ma impiedica ceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma simt singura, mi-e dor de olandez, ma streseaza la maxim fata noua care vine in locul meu, sunt nerabdatoare sa incep lucru in partea cealalta... Offffff! Nici acum nu-mi iese cum trebuie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Va urez o zi frumoasa si linistita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Teo, iti schimbi serviciul?
Sa-ti fie de bine Happy! De scheme din astea cu tigani sau infractori la semafor am tot auzit in tara, dar e groaznic sa stii ca puteau sa rapeasca si saramanul copil. Sara avea dimineata picioarele bagate prin grilajul de la patut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si scoate din ce in ce mai multe sunete. Angel, ma bucur ca esti bine. Las' ca acea candida o cam are toata lumea. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Teo, cum de schimbi serviciul?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
M-am mai inzdravenit o tzara. Ma termina aerul conditionat, am bolit seara trecuta cu febra si dureri in muschii din zona gatului, de-am zis ca m-am potcovit cu gripa aia porceasca. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) Teo, pana la urma nu inteleg, rau e cu rau, dar mai rau e fara rau. Ba iti e dor de "olandezul zburator", ba l-ai killari. De ce nu sta domle, pe acasa, mai mult? Lucreaza in alt oras/ tara? Azi astept sa-mi spuna amore ce i-a raspuns americanul. Olteanul asta al meu i-a trimis un raspuns protocolar, de-mi venea sa-i sparg capul. Cica "just let us know what kind of wine you prefer, cake and if you could reveal … what Mrs. E’ s favourite flowers are." Ei, comedie!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De parca ii duceam b... porcului, nu flori frumoase, asa cum imi plac. Roxi, ce mai face Sara? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Iar am dormit peste 9. Nu stiu ce am in ultima vreme de dorm atat. Ca doar pe la aceeasi ora ma culc.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carmen, dar unde ati avut AC in exces?
Sara e bine, la san momentan. E somnoroasa. In rest, e vesela si zambitoare tot timpul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:47 AM |
|