![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io ma gandesc ca prin concediu? Sa nu moara de cald prin Italia....
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
In avion, cand ne-am intors, in special. Nu se putea directiona in alta parte, eu am stat langa fereastra, iar aerul rece era introdus prin niste fante situate aproape de fereastra. Dar am fost nevoiti sa deschidem instalatia de aer conditionat si in microbus. In Italia temperatura a variat intre 32 - 38 C. Ma gandesc cu groaza ce-o fi in plina vara acolo, cred ca nu scad sub 40 C.
This post has been edited by dr_wise: May 27 2009, 09:46 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa e, e cam nasol AC-ul din avion. Nu ma refer la cel pentru fiecare loc, ci la ala general. Eu n-am probleme cu el. Totusi, de cand cu Sara, nu-l mai deschid in sufragerie, c-ar bate direct pe ea. Plus ca asta din sufragerie a inceput sa miroasa si urat. Degeaba i-am spalat filtrele.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre doftoreaso, dar n-ai avut gura sa-i zice insotitoarei de bord sa dea naibii aerul ala mai incet?
Eu imi iau in avion intotdeauna cu mine un sal de-ala mare si lung, pashmina, mai ales vara, cand ii apuca pe toti caldurile, afara-s peste 30 grade si astia in avion fac vreo 10. Si am o gura cat o sura la adresa personalului, sa dea naibii AC-ul pe mai cald. Si cum ma aud ceilalti pasageri pe mine, incep si ei sa-mi dea dreptate si sa vocifereze. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, acolo imi fuse tare bine (mai ales ca eram foarte ocupata cu ofertele din revista Ryanair (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , n-am avut timp de studiat "starea vremii" in avion), de abia a doua zi am inceput sa bolesc. In schimb lui amore ii amortise toata partea dreapta a fetei si il dureau dintii.
Ehhh, next time stim cum sa procedam. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza
35 grade o amintire (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ne'a ajuns frigul, deja a scazut temperatura si sambata se anunta 15 grade ziua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) A innebunit vremea! Nici nu vreau sa ma gandesc sa ma intorc la haine mai groase (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai eu deja m-am intors la haine groase.
Aici, singura zi din vara asta cu 30 C fuse luni...cred....iar ieri a plouat in reprize. Azi e frig si innorat, asa ca sunt intr-o mare dilema, cu ce sa ma imbrac cand plec la curs (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
La mine e o vreme excelenta de mers la plaja, dar, din pacate, sunt ingropata in dosare si dosarele, telefonul suna non stop si seful meu e foarte fericit ca si-a mai luat o casa! In seara asta este invitata toata echipa la resto sa sarbatorim noua achizitie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In weekend nu ma las pana nu ma duc la balaceala macar pentru cateva ore dupa masa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu aseara cand am intrat la film erau peste 30 de grade si cand am iesit 12! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Trecuse furtuna, nebuna, pe-acolo. Azi cica max. 16 grade, eu sunt in tricou, dar cu o geaca cand e de iesit pe-afara.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:54 AM |
|