![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Olandezul meu lucreaza in alt oras si ne vedem maxim 4 zile pe luna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai rau este ca acolo unde lucreaza nu are semnal la telefon si nu putem vorbi decat atunci cand da el de un telefon fix. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si mai greu este cand chiar am nevoie de el, cand prezenta lui mi-ar face bine... Nu mai zic de fata ca ma intreaba in fiecare zi "a venit tati acasa? cand vine tati?" de cel putin 20 de ori (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cu alte cuvinte, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu imi schimb serviciul teoretic din 1 iunie, insa practic cred ca numai din iulie. Voi avea acelasi patron (pe jumatate, pentru ca mai are un asociat la proiectul asta) insa voi lucra intr-un domeniu total diferit fata de ceea ce fac acum. Sunt emotionata, nerabdatoare si curioasa daca ma voi descurca. Evoluez la statutul de administrator. Cu alte cuvinte, voi fi sefa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Voi avea si mai mult de lucru, insa sunt convinsa ca merita. Am luat propunerea asta ca pe o provocare si am fost extrem de mandra ca am fost eu aleasa. Nici nu au propus altcuiva (desi aveau cui), au venit direct la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta inseamna ceva, nu? Ce mai suna chestia asta a lauda (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ai si cu ce te lauda si fi mandra! Eu sunt sigura ca o sa te descurci. Bravo! Uite cum iese soarele pe strada ta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da, iese mai timid (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Era si mai bine daca aveam aceleasi reusite si in viata amoroasa... Insa nu le putem avea pe toate, nu? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Bravo Teo! iti doresc mult succes!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur Teo ca avansezi. Las' ca iese el soarele si in viata amoroasa. Totul e doar sa-i permiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Pai eu tot urlu la el (la soare) de-o vreme-ncoace, da nu ma baga-n seama (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Lasa... Tot raul spre bine. Chiar ne trebuia o pauza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate-ti trebuie un...bengalez, sau italian, nu un olandez ca sa fii pe deplin fericita, who knows? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bravo si felicitari pentru noul post! |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de ce nu un pigmeu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Multumesc pentru cuvintele frumoase! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Teo, ma bucur sa vad ca iti merge bine pe plan profesional. Felicitari! Iar cealalta parte iti doresc sa o rezolvi la fel de bine. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io mi-am facut polka dots pe unghii... m-am dilit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ma duc sa bag poze la manichiura.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:13 PM |
|