IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Roxana_
post May 27 2009, 01:52 PM
Post #691

Musafir

In loc sa te joci Mafia cu noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Eu am facut diverse prin casa si acum mi-e cam somn.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post May 27 2009, 03:18 PM
Post #692

Musafir

Teo, felicitari pentru avansare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si aici e frig (17 grade) si ploua. Am de invatat, maine am test, poimaine examen. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 27 2009, 03:27 PM
Post #693

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Multumesc fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa vad daca dupa vreo trei luni mai vreau felicitari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post May 27 2009, 03:52 PM
Post #694

Musafir

Spor la invatat si bafta, pesca!

+Quote Post
scumpic
post May 27 2009, 05:14 PM
Post #695

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Felicitari Teo! Chiar ma intrebam pe unde esti?
Bafta Pesca!

This post has been edited by scumpic: May 27 2009, 05:15 PM

+Quote Post
happyCat
post May 27 2009, 05:23 PM
Post #696

Musafir

Hellou!

Am uitat sa va zic ca am fost sambata seara la o seara cu dansuri traditionale scotiene (se numeste ceilidh, se pronunta keili).
A fost organizat de o prietena acasa la ea, de fapt intr-o hala mare de langa casa ei. Am stat pe baloti, am mancat si am baut, a fost multi invitati si au avut o formatie care a cantat traditionala muzica. Foarte haios. ne-am zbenguit si noi, desi nu prea stiam pasii la anumite dansuri. Au fost multi barbati si chiar si baieti mai mici imbracati in kilturi.

Teo, felicitari pentru avansare.

+Quote Post
dr_wise
post May 27 2009, 05:24 PM
Post #697

Musafir

Bafta, Pescarush!
Happy, aveau ceva pe sub kilturi?! Mi-a spus un scotian ca nu poarta nimic pe sub ele, isi lasa...in bataia vantului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa o fi?
Teo, sa fie intr-un ceas bun avansarea! Eu zic ca Dumnezeu le aseaza pe toate pe fagasul lor, asa ca nu dispera. O explicatie trebuie sa existe si-n viata amoroasa. De fapt, iti merge bine si acolo, doar ca e loc de mai bine, adica sa-l ai langa tine pe zburator tot timpul.
Ehh, cred ca aici se pune problema "ai grija ce-ti doresti" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu incepusem sa ma obisnuiesc singura in cei 2,5 ani de naveta Cta - Bucuresti, a fost al naibii de greu sa ne acceptam reciproc tabieturile cand ne-am mutat impreuna la Luxembourg. Cred ca de abia acum suntem in echilibru stabil, dupa un an de "lupte seculare".
Americanu' a raspuns: o sticla de Cote du Rhon sau vin romanesc, iar "doamnei" ii plac orice flori imi plac si mie...sac!...in special dalii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Unde naiba sa gasesc eu dalii?! De abia au imbobocit trandafirii (iar in Italia se trecusera deja)! Sau se pricepe si asta la flori cum se pricepe amore puro al meu? Pentru mr.wise, gerbera, musetelul, sau alte flori de genul acesta se incadreaza in categoria margarete. Forever ever!
O sa-i duc un buchet frumos de gerbera si un tiramisu de casa, sa ne aducem aminte impreuna de excursia la Venetia.

This post has been edited by dr_wise: May 27 2009, 05:26 PM

+Quote Post
happyCat
post May 27 2009, 05:41 PM
Post #698

Musafir

Eh sunt sigura ca aveau boxeri pe sub kilturi, cred ca foarte rar intalnesti vreun scotian care sa isi lase... in bataia vantului. Si aici bate vantul de te da jos, cred ca i-ar pune kiltul in cap, ar fi un spectacol de neuitat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dalii in luna mai? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu stiam ca infloresc numai toamna. In gradina de abia le-au dat frunzele.

+Quote Post
Teocris
post May 27 2009, 05:52 PM
Post #699

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Vreau si eu bilet la spectacol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 27 2009, 06:18 PM
Post #700

Musafir

Teo, sa stii tu ca alea nasoale cand vin vin tate odata, dar si alea bune cand vin vin tot asa tate odata. Asa ca cine stie ce iti rezerva ziua de maine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Doctoreasa, ai grija ce intrebi ca poate o sa ti se raspunda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar cand am vazut ce a intrebat al tau pe americani am si vrut sa-ti scriu: 'vezi poate ii place ceva Pleurophyllum criniferum dupa care ar trebui sa dai o raita in insulele sub-antactice ale Noii Zeelande si un vin de Porto de amu 1000 de ani' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by scorpirescu: May 27 2009, 06:19 PM

+Quote Post

101 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 02:18 PM