![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow,ce fel sta picioru! Nu sunt incomozi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumosi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa'i porti cu placere Szi!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Bai, vreau si eu pantofi din astia!De unde i-ai luat?
Sa-i porti sanatoasa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu, sunt foarte comozi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I-am luat de la un magazin care vinde marci din astea cunoscute.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh,atunci e bine. Sa-i porti sanatoasa si sexoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Sa-i porti cu placere, super faini! Acum m-a reapucat criza pantofilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu ne poti spune de unde i-ai luat? Sunt asa de frumosi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, super adevarati! Esti dama bine cu ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Sa-i porti cat mai mult!
Clara, ma mir ca va fi ce-ti doreai. Ca mai la toate mamicile e pe invers. Walpu, ia uita-te in Cancan-ul de astazi: spune ceva de tipul ala cu pasiuni sinistre de care ne-ai povestit tu. Se pare ca-i place sa ucida manechine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
roxi, de cand ma stiu mi-am dorit sa fie fetita, cred ca a lucrat subconstientul. oricum o sa ne potrivim si dpdv zodiacal: eu rac ea scorpi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Felicitari Clara! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa! CUm o sa o cheme? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
AM vb putin cu colegul, si mi-a spus ca nu apuca sa vada copilul treaz. Cand el e la munca, el papa, si cand ajunge acasa doarme. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nascut sotia lui cu o luna mai devreme, nastere provocata, pentru ca nu avea destul lichid amniotic. Dar sunt amandoi bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua ce o fi facand? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:55 AM |
|