![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ce, trebuie neaparat sa defilezi in pantaloni scurti pe-acolo (apropo de vanatai)? Las' ca gasesti tu cu ce sa te imbraci, sa fie si propice evenimentului si sa nu se vada nici vanataile. Distractie maxima!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, de 2 saptamani umblu cu fata ca batuta cu urzica plus toata cojita. Iaca na.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai fost la doctor, scorpi? Ce ti-o zis?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
eczema acuta de contact a fetei.
Am primit si tratament cu pastile si unsori. Si tre sa ma lepad de cosmeticile care le folosesc acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeleu! Eu una-ti doresc sa se imbunatateasca situatia cat mai rapid! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
MI-a sarit ulei in ochi!
Ma ustura de ma pis pe mine(ma scuzati de expresie) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai linistita ca nu erau nush ce cosmetice. La mine o crema de fata ma tine mai bine de juma de an, una de corp vreo 2 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fardurile de ochi nici nu imi mai amintesc de cand le am.. pe putin vreo 5 ani. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si cum nu ma prea folosesc de ele nici nu investesc mult in ele, so nu-i paguba mare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (asta in cazul in care te-ai gandit ca imi voi arunca celel 7 creme de cate 100 euro ficare etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Mai, du-te la doctor... nu te juca cu prostii din astea! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Scorpi, lasa ca te faci tu bine.
Nu mi.a sarit direct in ochi. E exact la colltul intern(adica ala dinspre nas (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ), pe piele. Da ustura rau. Acolo nu cred ca am avut basici vreodata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi... stii tu, cremele astea mai si expira ele asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si chiar daca nu-s terminate, nu-i tare bine sa le folosesti dupa un anumit termen (cred ca-i maxim un an de la deschidere, altele mai putin, in jur de 3-6 luni)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
E, Jo ... ma gandeam eu ... Da' pe mine asa me enerveaza sa dau bani pe cosmetice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si saptamana viitoare ma duc la parodontolog sa vad ce pot rezolva cu gingiile pana nu incep sa-mi cada dintii. Sunt o diva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-i nici una ca mine in sat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:22 AM |
|