![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici!
Albi, cum iti mai e ochiul? Divo, are dreptate Jo. Fardurile alea, pe care nu le folosesti decat accidental, trebuie aruncate. 5 ani e ff mult. Cred ca-i cazul sa fac si eu un inventar la fardurile un pic mai vechi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Ochiu' e mai bine. E un pic ciudat pentru ca nu am nici un semn, da ma ustura inca acolo. Da bine macar ca nu am semn. Daca ma trezeam cu o basica intre ochi erao treba nu? O luam pe diva noastra. O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Iar is chiauna.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Si mie imi mai sare ulei IN ochi, dar pana acum n-a fost vreodata asa rau incat sa ajung pe la spital. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
E soareeeeeeeee! Nu stiu pentru cate ore, da-mi vine sa zbor precum o gargarita, apoi sa zac pe un pietroi cald toata ziua. Eu azi sunt harnicuta: cald tot, fiindca de duminica pana marti sunt Rusaliile, dau cu aspiratorul, fac piata cu amore, pregatesc un tiramisu pentru petrecerea de maine, iar seara iesim in recunoastere, sa vedem unde e casa omului. Zice ca locuieste in cartierul nostru. Daca are loc de plantat flori, ii cumpar nevesti-sii o dalie. Am vazut ieri dalii la ghiveci, o frumusete! Scorpi, da-o naibii de treaba, te otravesti de buna voie? Macar scoate si tu un ban din treaba asta, baga-te cobai la o firma buna de cosmetice. Pe langa faptul ca toate vor fi proaspete, in caz de ceva, te fac aia ca noua. A patit-o si cumnata mea acum cativa ani. Cum credeti? S-a apucat vara sa coaca vinete pentru salata. Intre timp, cat erau vinetele pe aragaz, s-a dus sa faca un dus si sa se "imbalsameze" cu o crema hidratanta dupa, ca toate mujeres care se respecta. Beleaua a fost ca fumul fierbinte de la vinete in amestec cu crema de fata (care continea grasimi) i-au inflamat fata, ca dupa o arsura puternica. Nu va spun cum arata, rosie si umflata, parca ar fi atacat-o un roi de albine! Fereasca sfantul! Albi, vezi care sunt avantajele "biciclistilor"? In caz de accidente, avem protectia "on". Sanatate multa si ai grija! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Multam! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aa, da ieri, in timp ce stateam eu linistita la tv, cu o tigara si o bere, aud din birouasul meu un zumzait. Ma duc io viteaza si mi s-a parut ca se aude din tubul de la aerul conditionat. Am batut un pic in el si s-a oprit. Ma baga inapoi in pat. Da' nu trec2 minute, ca si vad ca intra in casa un mutant de albina, cred ca de vreo 2-3 cm, care mi-a survolat dormitorul. Eu in secunda 2 eram cu pledul in cap(a se tine cont ca era deja foarte cald in casa). Aia zzz zzzz zzz pe deasupra mea, se lasa in jos, se ridica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca a obosti si s-a asezat pe dulia de la bec. (a se tine cont ca am doar un bec in dormitor care atarna asaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) A inceput fata sa se curete. Ba pe cap ba pe coada ba pe mijloc. Avea toate aceste 3 parti foarte vizibile, pentru ca era ceva de genul...cap-un firicel- cur si aripi mari cat ea si portocalii. A sunat omu la usa. Am coborat din pat cu pledul in cap, am deshis usa, si m-am aruncat inapoi in pat. Omu' a omorat bestia. End of story (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, te-ai speriat de o albina? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai nu erai prietena cu ele? (vezi nick)
Doctorici, cand e cald la voi, la noi se racoreste. Am bagat 2 programe la masina si mai fac diverse prin casa. As pregati o mancare de linte, dar inca mai am mazare si nu vreau s-o arunc. |
|
|
![]()
|
|
Avea 3 cm!!!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxi...am auzit ca s-a anuntat o vara caniculara si secetoasa in Romania, temperaturi de 40 C, asa ca trebe sa ma astept la o vara ploioasa si friguroasa aici, nu?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va scarbosesc un pic. Se facea ca am primit o punga de cirese ieri, legata bine la gat. Si asa ramase punga noastra pana azi dimineata cand, luand-o in mana, toti viermii atarnau deznadajduiti de punga, asfixiati ca nu mai era aer si iesisera din cirese la plimbare. Le-am scos si le-am pus in apa ca sa-i mai inund un pic, dar acu nu stiu daca mai am curaj sa le manc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:07 AM |
|