IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
rozy
post May 29 2009, 11:18 AM
Post #751

Musafir

Asta este motivul pentru care raar ma uit in cirese. Iti strica placerea de a le manca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 29 2009, 11:38 AM
Post #752

Musafir

Bre, las' ca-i semn bun daca au viermi, inseamna ca nu-s pline de chimicale. Mai bine un viermaluc decat o portie de pesticide, zau asa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 29 2009, 11:59 AM
Post #753

Musafir

Asta cu viermii imi aduce aminte de copilarie, tata e mai gretos din fire, dar la modul serios incat daca vede fir de par sau scama sau orice bazaconie pe langa mancare nu se atinge, i se intoarce stomacul pe dos. Aveam eu vreo 7 ani si cumparase cirese, de ca pe timpurile alea, toate ciresele cu viermi. Io nuuuuuuuuuu mananc asa ceva, ete ce misuna viermisorii. Tata desi nici el nu se atingea de ele imi spunea mie: mananca domle ca sunt asa de bune si au vitamine. Io la el: pai tu de ce nu mananci, ha? Imi dai mie toate viermanoasele. Tata saracu sa ma convinga ca sunt bune a luat o cireasa cu viermele cel mai mare si pac pe gat, ca nah trebuia sa convinga odrasla. Bineinteles ca in secunda doi era la buda cu stomacul facut franjuri, a bolit 2 zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar de atunci odrasla aka io mananca cirese de nu se vede fie ele si cu viermi in ele...

+Quote Post
scorpirescu
post May 29 2009, 01:07 PM
Post #754

Musafir

Cad in extaz cand ma uit in oglinda. Atata is de faina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-au inrosit mai tare petele si parca is si blonzate un pic maronii, dar am si portiuni ici colo care nu is cu pete si unde pielea e alba. Is deosebita. La soare te poti uita dar la mine ba. Ce pacat ca nu urmeaza un weekend romantic.

+Quote Post
Jo
post May 29 2009, 01:11 PM
Post #755

Musafir

Doamne scorpi ce stil ai de a face haz de necaz!!! Mor de ras.

+Quote Post
blekytza
post May 29 2009, 01:17 PM
Post #756

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Ziua buna,
La mine e zi de nebunie, de dimineata am fost la impozite ca azi e ultima zi de declarat venitul pe anul trecut; de data asta n-am mai riscat sa o fac pe net si sa nu mai primesc nici un aviz acasa asa ca am fost la ghiseu si am stat o ora. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ajung cu intarziere la birou si intru direct in sedinta... timp de vreo 2 ore. Mai am o garmada de dosare de verificat si nu stiu daca ma incadrez in timp... nici nu se simte ca e vineri si weekendul bate la usa; imi scot eu parleala ca avem liber si luni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 29 2009, 01:20 PM
Post #757

Musafir

D-apoi ce nacaz asa mare. Asa is de vreo doua saptamani.. incep sa ma obisnuiesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Poate va pui o poza la topic cu machiajul meu natural sa va eclipsez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 29 2009, 01:40 PM
Post #758

Musafir

Da ce iei pt bube? Iei ceva? Claritine? Sau nu alergie e?

+Quote Post
scorpirescu
post May 29 2009, 01:55 PM
Post #759

Musafir

E o reactie alergica cica sau ceva de genul. Eczema acuta de contact a fetei. Iau de ieri tratament cu vreo 2 feluri de pastile (prednison si aerius parca) si ma ung cu unsori (locoid). O sa treaca, numa ras si eu ce sa fac ... ca ma si manca.

+Quote Post
angeldust
post May 29 2009, 04:38 PM
Post #760

Musafir

mda, astea is tratamente pt alergie. Tre sa iti intaresti sistemu imunitar sa nu mai faci pe viitor.
Ai mancat cumva capsuni in ultima vreme?

+Quote Post

101 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 06:41 AM