![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleks, weekend placut!
Uite d-aia nu pap eu cirese decat d-alea amare sau de mai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scorpi, las' ca trec ele. Daca n-ai ce face cu crema aia de te-am pus s-o iei, pastreaz-o ca ti-o cumpar eu. Vedem noi cum facem tranzactia. N-am iesit inca afara ca bate vantul tare. O sa iesim doar in fata blocului. Fi-mea isi contempla manutele. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello fetele!
Iaca e soare si la noi, da Doamne sa tina tot weekendul, asa cum se anunta. Am gradinarit un pic in maieu si pantaloni scurti si curg apele de pe mine! (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) Haideti la un picnic fetelor, pun sampania la frigider! (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/Other/IMG_1918.jpg) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne Happy ce gradina ai. E scoasa FIX din visele mele (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ui, ce-ati pus-o la punct (si virgula (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), minunata!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sar'na Ka si Jo! (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) Jo, asa deci, visezi la gradina mea!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, io ma urc in avion si am zburat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E superba gradina ta. (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) de invitatie, am vazut ca deja ne-ai facut si cupcakes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi se pare absolut beton gradina aia (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cu restu casei nu pui poza? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca ma macina curiozitatea.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca si poza cu casa vazuta dinspre gradina. Arata cam jalnic comparativ cu gradina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa nu credeti ca locuiesc in vreun palat.
(IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/Other/IMG_1920.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E superb "cuibul" vostru. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Happy, gradina ta este o portiune de rai!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt invidioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cand am fost in Anglia, am ramas tot timpul impresionata de gradinile superbe de acolo, de spatiile verzi...Buc. e gri si deprimant. Or exista cateva parcuri, dar nu exista termen de comparatie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:08 PM |
|