![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, ma mut. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu ma mai joc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Superb, happy. Cald de-ar fi si totul ar fi si mai bine. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca mie imi place si casuta, nici nu mi-ar trebui mai mult. Si imprejurimile sunt de vis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place casa. Nu ma dau in vant dupa case mari (atata timp cat trebuie sa fac eu curat, mai ales (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), sa aiba doar confortul necesar si sa fie suficient de mare spatiul pentru familie.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara.
Eu,ca un examplu de om cu un stil de viata sanatos ce sunt, bag in mine carnati cu salata de varza. Da, la ora asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Shame on me (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, ma invadeaza linistea cand ma uit la gradina voastra. E perfecta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Casuta e cocheta. Nici mie nu-mi plac palatele.
Noi am fost afara si era un vant si-un frig de-am venit sa-mi iau geaca de piele pe mine. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu va inchipuiti prin ce transformari trece fata mea. In ultimile 4 ore mi-au disparut cojile de tot, nu mai sunt damburi.. si a inceput sa se estompeze si roseata vazand cu ochii. Cool.
Angel, am mancat capsuni si ciresi multi multi. Dar nu cred ca de la ei ii. Nu cred in ruptul capului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum doctorul a spus ca e o reactie alergica, dar la un factor extern nu intern pentru ca a aparut intai pe fata nu pe corp. La ceva care intra in contact cu fata. Daca aparea intai pe corp si apoi pe fata era intern. Happy ce frumos e la tine... ce-ar mai zburda scorpirescu pe acolo. Unde-i pisica unde-i pisica? (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) This post has been edited by scorpirescu: May 29 2009, 08:40 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi nu esti deloc pe craca ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cat poti sa ma amuzi, in sensul bun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scorpi, daca minci copaci, ii normal sa faci mboumba... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpi io am alergie la capsunE (nah, ca sa ii facem pe plac lu Di, sa nu faca si ea bube (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) , de aia te intrebam.
Si la Brevoxyl mai nou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Di, da mboumba chiar nu stiu ce e, imi cer scuze, si nici Dexonline nu ma ajuta in sensul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy, tu-mi aduci aminte de taica-miu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) S-o dus el cu niste prieteni intr-o seara la restaurant (vreo 22-23 era asa), si zice "eu vreau sa mananc ceva usor, de vara... adu-mi si mie niste ficatei trasi in bacon cu cartofi prajiti" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 12:46 PM |
|