![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleuu, daaa, si eu exersam cuvatul cu accent de Cluj, sa vad daca iese ciresi sau cirese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevaru asa-i, bunicii mei care is ardeleni ziceau capsune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io din Banat m-am prostit cu capsunile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In mintea mea capsunele sunt din aceeasi categorie cu murele sau coacazele. Si desi mi se pare mai corect sa spui capsune, iote ca nu spun. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca mai imi da si Doom dreptate, brava lui (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si nici de pireu si maieu sa nu va atingeti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' nici maieu nu-i corect? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper sa reusesc sa traiesc linistita in continuare si sa-mi vad copchii insurati. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cat despre ciresi ... ma alintam eu asa pisicos offfff. Ma duc sa plang. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar stiti care e pluralul corect la geaca? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am impresia ca in curand o sa se "legalizeze" si succesurile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba tot va hiliziti .. hai mai bine sa tragem o mafie de coada (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Geci. Si daca imi zici ca nu-i asa mi-ai dat toata stiinta peste cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geace sau giace (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Whaaaaat? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci tocmai m-ai bulversat si pe mine si pe rozy si pe mr. al meu.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma futu-i geacele vietii azi si maine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 08:37 PM |
|