IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
albinuza
post May 12 2009, 11:29 AM
Post #81

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

E in concediu.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post May 12 2009, 11:38 AM
Post #82

Musafir

Pai stiu, o saptamana. Dar ma gandeam si eu ca poate avea acces la internet sa ne spuna cum ii la nisip (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 12 2009, 11:44 AM
Post #83

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aaaa foarte tare!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io is curioasa ce face Oana. ca nu am mai vazut-o de cand eram mica
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
walpurgik
post May 12 2009, 11:44 AM
Post #84

Musafir

Rox, deja is fabulatii. Cine stie de cand se perpetueaza povestea asta si cat adevar o fi avand in ea?

+Quote Post
Roxana_
post May 12 2009, 12:39 PM
Post #85

Musafir

Clara, chiar ca va potriviti la zodii. La mine, Sara e varsator, ca si ta-su.

Walpu, da...incepe sa devina poveste. S-a mutat de la Tm la Buc.
Am venit de la doctor. Sara are 5,7 kg si 63 de cm. Acum doarme dusa (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) De saptamana viitoare ma apuc sa-i bag sucul de morcovi. Tb sa cumpar morcovi de la tarani.

+Quote Post
3A
post May 12 2009, 02:02 PM
Post #86

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

'Neata!
Mersi, mersi fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Maama, a crescut Sara, e cam greuta precis o iei din ce in ce mai greut in brate!

Felicitari, Clara sa fie sanatoasa si voioasa!

+Quote Post
rozy
post May 12 2009, 04:06 PM
Post #87

Musafir

Eu m-am certat cu unu la scoala, ca ma plangeam eu ca au programat cateva examene sambata. Programarile le-au facut the geeks, care zic ca lor le sunt de ajuns 4 zile la fiecare examen. Da' ei au impresia ca toata lumea sta cu botu-n carte ca ei non stop. Si a inceput sa urle ca ceeee-i cu pretentiile astea, ca cine-s eeu sa impun chestii d-astea, ca sa mai trec pe la scoala inainte sa dau din gura aiurea, asta in conditiile in care eu eram de fata cand se vorbea de programarea examenelor, si am zis sa evite sa le puna sambata (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post May 12 2009, 07:08 PM
Post #88

Musafir

Eu m-am intalnit astazi cu o prietena foarte buna care este insarcinata in 7 luni. Ne plimbam noi linistite pe faleza si deodata i se face rau prietenei. Cu stare de lesin, voma... Nu va spun ce sperietura am tras. Am udat'o cu apa am asezat'o pe o bancuta si am sunat la sotul ei sa'i spun sa vina sa o ia cu masina. I'am spus sotului ei sa nu se panicheze ca nu s-a intamplat nimic, doar ca prietena se simte foarte obosita si il roaga sa vina sa o ia cu masina, nah nu vroiam sa sperii omu' De unde, a aparut asta palid la fata tremurand mai sa lesine si sa i se faca mai rau ca sotiei. Ca vai vai... A trebuit sa tip la el vreo 10 minute sa-si revina ca sa'l pot lasa sa plece cu ea cu masina (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Ce colegi '' simpatici'' ai si tu Rozy (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 12 2009, 07:22 PM
Post #89

Musafir

O fi din cauza caldurii Kary? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am patit-o si eu de cateva ori cand eram insarcinata, la mine a fost din cauza tensiunii, aveam scaderi bruste de tensiune. Tot asa, in lunile mari o pateam si eu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Barbatii astia sunt, vorba unei foste colege helpless in situatii crictice. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: May 12 2009, 07:23 PM

+Quote Post
kary_pink
post May 12 2009, 07:26 PM
Post #90

Musafir

Caldura plus tensiune mica si la ea... Eu nu vreau sa mi-l imaginez cand o sa vina momentul nasterii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Tipul este un dragut cu ea si ditamai omu din punct de vedere fizic dar nah probabil il depaseste situatia...

+Quote Post

101 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 06:33 AM