IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Cleo
post May 29 2009, 11:19 PM
Post #831

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies,

nu s-a epuizat discutia cu intarzierea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

am trecut sa va salut si sa va doresc un w-end fain.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post May 29 2009, 11:46 PM
Post #832

Musafir

Ce bine ca nu chilotezi tu avioanele noatre, Angel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 29 2009, 11:57 PM
Post #833

Musafir

ala ar fi definitia jobului de cosmar pt mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O singura mega extra fobie accentuata am si io si aia ii frica sa ma urc in avion (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 30 2009, 12:07 AM
Post #834

Musafir

Hehe.. si mie cate fire de par alb imi scot calatoriile cu avionu. Tata transpir pana ajung la destinatie. Gizzz..

+Quote Post
Jo
post May 30 2009, 12:10 AM
Post #835

Musafir

Eu n-am treaba cu avioanele. In schimb, pune-ma langa o insecta ca abia atunci se dezlantuie animalu din mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
scorpirescu
post May 30 2009, 12:15 AM
Post #836

Musafir

saraca Albina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post May 30 2009, 07:36 AM
Post #837

Musafir

Neata!
Eu in drumul facut la Tg Mures, am observat ca mi-e frica de poduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand am ajuns la barajul Siriu, eu cascam gura, si mai arunca si el un ochi, si urma un pod(d-ala inalt, ca nu ma sperii eu la orice flecustet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Si era si curba inaintea lui, si se vedea in parapet o gaura,cred ca s-a uschit unu pe acolo, si eu repetam "incet,incet ai grija".
Nu zic ca alea care trec peste o apa mi se par si mai naspa (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 30 2009, 07:54 AM
Post #838

Musafir

Neata dragutelor!

Cleo, bine c-ai aparut, ca te dadeam disparuta in curand. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Suratele astea tinere n-au iesit aseara prin cluburi si-au stat si-au parlamentat aici despre intarzieri? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am facut aseara o proba cu rucsacul ala de tinut bebe in fata (nu stiu cum sa-l numesc) si-i f ok. Sara nici nu-i f grea si nu ma rupe de spate.
Aici e innorat.
Sweet, apropo de razbunarea aleia: sa stii ca nu prea te intreaba lumea cu cat ai terminat facultatea. Adica merita sa spui asta doar daca esti sef de promotie, cum a fost sotul doftoresei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , in rest trebuie sa-ti dovedesti profesionalismul si implicarea la locul de munca. Probabil stii aceste amanunte, ca doar lucrezi de atat vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
walpurgik
post May 30 2009, 08:43 AM
Post #839

Musafir

Fratilor, ma bucur pt. natura ca s-a mai racit si ca a mai si plouat, dar mie imi da batai de cap ca nu stiu cu ce sa ma imbrac; cu geaca mi-e prea cald, fara ma zboara cate un zefir pe la schinare.
Ma duc si azi la scoala, am ore cu frecventa redusa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Oaa, rozy, mi se mai inmoaie si mie picioarele cateodata pe poduri instabile, sau cu prea multa vedere la "mare". In schimb m-am catarat in Scotia pe niste stanci prapastioase de n-am avut nici un stress.

Acum o sa plec 1 saptamana la Londra de indata ce se termina scoala, in excursie cu niste prunci. Sper sa nu fie prea obositor si sa ma bucur de ea.

+Quote Post
Fanny
post May 30 2009, 08:54 AM
Post #840

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata! Walpu, sa ai parte de distractie in Londra. Abia astept si eu sa treaca week-endul si ziua de luni, ca sa plec in vacanta. (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 09:19 AM