![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
helou girlies,
nu s-a epuizat discutia cu intarzierea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am trecut sa va salut si sa va doresc un w-end fain. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine ca nu chilotezi tu avioanele noatre, Angel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala ar fi definitia jobului de cosmar pt mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O singura mega extra fobie accentuata am si io si aia ii frica sa ma urc in avion (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hehe.. si mie cate fire de par alb imi scot calatoriile cu avionu. Tata transpir pana ajung la destinatie. Gizzz..
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am treaba cu avioanele. In schimb, pune-ma langa o insecta ca abia atunci se dezlantuie animalu din mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
saraca Albina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Eu in drumul facut la Tg Mures, am observat ca mi-e frica de poduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand am ajuns la barajul Siriu, eu cascam gura, si mai arunca si el un ochi, si urma un pod(d-ala inalt, ca nu ma sperii eu la orice flecustet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Si era si curba inaintea lui, si se vedea in parapet o gaura,cred ca s-a uschit unu pe acolo, si eu repetam "incet,incet ai grija". Nu zic ca alea care trec peste o apa mi se par si mai naspa (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor!
Cleo, bine c-ai aparut, ca te dadeam disparuta in curand. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Suratele astea tinere n-au iesit aseara prin cluburi si-au stat si-au parlamentat aici despre intarzieri? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am facut aseara o proba cu rucsacul ala de tinut bebe in fata (nu stiu cum sa-l numesc) si-i f ok. Sara nici nu-i f grea si nu ma rupe de spate. Aici e innorat. Sweet, apropo de razbunarea aleia: sa stii ca nu prea te intreaba lumea cu cat ai terminat facultatea. Adica merita sa spui asta doar daca esti sef de promotie, cum a fost sotul doftoresei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , in rest trebuie sa-ti dovedesti profesionalismul si implicarea la locul de munca. Probabil stii aceste amanunte, ca doar lucrezi de atat vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, ma bucur pt. natura ca s-a mai racit si ca a mai si plouat, dar mie imi da batai de cap ca nu stiu cu ce sa ma imbrac; cu geaca mi-e prea cald, fara ma zboara cate un zefir pe la schinare.
Ma duc si azi la scoala, am ore cu frecventa redusa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oaa, rozy, mi se mai inmoaie si mie picioarele cateodata pe poduri instabile, sau cu prea multa vedere la "mare". In schimb m-am catarat in Scotia pe niste stanci prapastioase de n-am avut nici un stress. Acum o sa plec 1 saptamana la Londra de indata ce se termina scoala, in excursie cu niste prunci. Sper sa nu fie prea obositor si sa ma bucur de ea. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata! Walpu, sa ai parte de distractie in Londra. Abia astept si eu sa treaca week-endul si ziua de luni, ca sa plec in vacanta. (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 09:19 AM |
|