![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Te plimbi anul asta, walpu, imi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La noi rece, am un long sleeve pe mine si urmeaza si geaca. O zbughim la Salzburg, iar la intoarcere trecem pe la socrella. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
E racoare la mine in casa! Nu s.a mai intamplat demult! Scorpi, de ce "saraca Albina"? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Angel cred ca e mai buna varianta zisa de tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat despre intarziere, si cand eram io in fac(tare de mult) era permisa intarzierea, dar in conditiile in care eu munceam si teminat munca la ora de incepere a cursului si evident ajungeam mai tarziu. Si profesorul stia motivul intarzierii. Erau permise si intarzieril fara un motiv evident, dar la fel ca la Sweeet, erau luate in calcul la examene. Hai o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Nu aaaaaaaaam cheeeeef aaaaaazi! Si Doamne, cate am de facut.... Poate daca beau o cafea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) imi revin si ma apuc de treaba. Neeeee (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Albi, zicea Jo ca nu-i plac insectele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Walpu, ce frumos! Distractie faina! Drum bun Ka! Am prestat o mancare de linte. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, da' io is o insecta dragalasa foc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Io-s libera pana miercuri (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Iar m-am trezit tarziu. Azi am in plan sa invat si sa fac probleme la analiza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saraca Albina care dezlantuie animalul din Jo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oaaa Jo, asemenea trairi iti starnesc? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am aflat ca face tata socataaaaaaaaa! Yes!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ooook, deci imi sangereaza gingiile si cand mananc mere. Pai nu ii scorpirescu cel mai nacajit de pe lume? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si azi is in arest la domiciuliu ca ii deschis robinetu' (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu se joaca nimeni cu mine? (IMG:http://www.smalldogbigdogpictures.com/dog-picture-small-dog-pug-christopher.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 03:57 PM |
|