IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Jo
post May 30 2009, 10:57 PM
Post #861

Musafir

Super tortul Lexie!
Eu tocmai am terminat de ma uitat la Dr. G. Mor de foame, da` am stomacul intors pe dos. Numa` morti o sa visez la noapte. Bleac.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post May 30 2009, 11:10 PM
Post #862

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Eu am fost un pic pe afara. E racoaaaree (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si acum in pat la tv oleaca si nani cat cuprinde!
Noapte buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 30 2009, 11:11 PM
Post #863

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Superbe florile Lexie.

Roxa mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu mai venim anul asta pt ca a intervenit ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La anul insa obligat fortat. Mi-e dor de ai mei si printre altele poate ma vad si cu colegii de liceu la intalnirea de 20 de ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... am avut o gasca tare tare faina.

+Quote Post
kalua
post May 30 2009, 11:56 PM
Post #864

Musafir

De ce-a plecat colega la mai bine si mai mult si nu Cleo? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cleolici scumpa, sanatate! Nu vine mama ta vara asta la voi?

Roxi, noi inainte de marsupiu (pe care l-am folosit foarte putin) am mai purtat copilul la inceput mai ales in sal dintr-asta, cica pozitia e mai buna. S-apoi iti dai seama ca mai mult le place lichiti de mama decat in carut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aici ploaie si frig.

+Quote Post
Cleo
post May 31 2009, 12:47 AM
Post #865

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Mama nu mai vine pt ca nu putea sta decat o luna si aia ca sa-mi faca hatarul, asa c-am renuntat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Colega are titlul de senior si compania aia cauta seniori, eu am deocamdata titlul de intermediar. Din pacate in industria asta am vazut o multime de inivizi cu titlul de seniori iar munca lor este jalnica. Companiile cand angajeaza se uita la titlu, oarece referinte insa individul in actiune il vad atunci cand e prea tarziu si n-au decat sa se spele cu el pe cap. Apoi, la mine e o gasca tare faina si sefa mea e super ok, ma inteleg de minune cu ea si mi-ar fi foarte greu sa schimb echipa, dar exista mereu oferte pe care nu le poti refuza si pana la urma colegii oricat de faini sint nu-ti platesc facturile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...sa ajung eu in momentul ala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu mai am glas (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
3A
post May 31 2009, 05:31 AM
Post #866

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Sanatate Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tin minte ca mama imi facea lapte cu miere si cu galbenus de ou cand imi pierdeam vocea. Nu stiu daca iti place.

Eu am cam bocit azi, asa de una singura, ca ai mei au avut intalnirea de liceu de 20 de ani...si n-am stiut de ea, nici daca stiam nu puteam sa ma duc asa din scurt, si cand le-am vazut ceva poze, mi-am adus aminte de parca ar fi fost ieri. Cum zboara anii astia de repede!
Au facut un tort d-ala mare si au pus o poza din ultima zi de scoala.
Asa ca mai bine Cleo, ca te duci la anul sa-i vezi pe toti.

Eh, si pe mine ma cam tenteaza chestia asta cu anturajul si colegii la servici, dar asta nu cred ca face asa de bine la "salar"...
La voi cum se dau gradele astea, Cleo? e doar de vechime?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si va doresc o duminica placuta. Si vreme buna si distractie celor care pleaca in excursie!

+Quote Post
kalua
post May 31 2009, 10:41 AM
Post #867

Musafir

Neata!

Da, Cleo, din pacate asta asa-i, trebuie sa ajungi la nu stiu ce titluri ca sa te ia serios in seama si alte firme, cred ca asta-i valabil peste tot. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu stiu cum o fi la voi, dar la noi ajung unii pe niste posturi inalte pentru ca nu se mai gaseste alt loc pentru ei la muncit si nu pot fi dati afara. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Doftoreaso, cum a fost la Mr. SUA?

La noi nu mai ploua, parca s-a mai si incalzit, dar soarele se ascunde.

+Quote Post
dr_wise
post May 31 2009, 10:41 AM
Post #868

Musafir

Buna dimineata!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) 3A, m-ai facut sa cuget adanc, cand am implinit 20 de ani de la terminarea liceului... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) valeu! In 2005. Noi la anul avem intalnirea de 20 de ani de la absolvirea facultatii, e intalnirea lui amore, ca-i cu un an mai mare decat mine, eu o am in 2011. Daca o fac in iulie-august sunt sanse sa participam...si pun de-o intalnire cu galatencele, of course. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cleolica, sanatate multa! Alinta-ti gatul cu ce-a zis 3A, ca-i bun. Tata adauga si un strop de unt sau grasime de gasca, bleahhh!
Ieri seara am fost la american (amandoi, si el, si sotia sunt nascuti in Italia, din parinti italieni, dar emigrati in SUA). Am intalnit 3 italieni simpatici foc, in varsta, dar tare haiosi. Cand au servit din Tiramisu meu, au picat pe spate de placere. L-au intrebat pe amore daca sunt romanca, sau italianca, ca-i prea bun, e "ca la mama acasa". Nu-mi mai incapeam in piele de incantare! Au mancat doua portii, desi gagica zicea ca tine dieta.
M-am simtit foarte bine!
Fetele m-au invitat la shoppinguiala cu ele, la un targ in Arlon, cica-i tare frumos, mi-a mai spus asta si-o nemtoaica, si la Trier. Le-am bolborosit cateva cuvinte in italiana si gata, m-au adoptat instant!
Mai, incepe sa-mi placa aici din ce in ce mai tare!

This post has been edited by dr_wise: May 31 2009, 10:44 AM

+Quote Post
Roxana_
post May 31 2009, 10:48 AM
Post #869

Musafir

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Ce haios tort ai avut Lexie!
Cleo, e bun remediul sugerat de 3A. Apropo de intalniri de liceu, e bine sa nu le ratati, ca-s memorabile. Si la noi a fost super la cea de 10 ani.
Chiar imi pare rau ca nu mai ajungi in tara, dar las' ca n-au intrat zilele-n sac.

Sara m-a trezit aseara pe la ora 3 si avea un chef de vorba; abia la ora 5 am reusit s-o adorm. E drept ca ieri mancase doar 4 mese. Astazi o iau cu noi la botez. O gatesc in rochita verde si palarioara. Pacat ca nu mai e la fel de cald, ca voiam sa nu-i mai pun dres.

Doctorici, imi place ca faci furori pe unde te duci. Eram sigura ca-i vei da pe spate cu tiramisu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 31 2009, 11:00 AM
Post #870

Musafir

Sweet, mai esti suparici pe scorpirescu?

(IMG:http://www.pugs.nl/images/pug0607.jpg)

+Quote Post

101 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 08:44 PM