![]() ![]() |
Jun 1 2009, 01:06 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pesca, pai in cazul asta ar trebui sa tragem o bauta a celor care au ratat intalnirea de 20 de ani din GTA sau extinsa:))
Tu, Pesca, nu uita ca avem de-a face cu fosti colegi si ei nu-s invatati cu programari d-astea in avans cu cate 6 luni (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Culmea e ca astia din liceu au cam ramas prin Bucuresti. Aia din Faculta, cand om incerca sa ne adunam o sa fie chiar distractiv, ca-s imprastiati care pe unde... Ei, o fi fost frig, dar aia nu-i asa de rau, ca ati stat la caldurica si aveati privelistea frumoasa! Ai fost inspirata cu privelistea. Ceva poze ati facut? Scorpi, imi plac tare pozele tale, ai ochi si mana de artist ce sa mai! Roxa, ai amintiri faine! Sanatate, Cleo (sa stii ca ceaiul ala cu coaja de ceapa nu-i chiar asa scarbos, dar ala e mai mult pentru raceala nu pentru voce (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| pescarush |
Jun 1 2009, 01:41 AM
|
|
Musafir |
Facut si poze. Dar mi s-a stricat router-ul si nu pot conecta decat un calculator in casa la internet. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sa vezi ce coada si ce bataie e pe el. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noroc ca am mai pedepsit copchiii, sa avem acces si noi la el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, asteptam routerul nou in cateva zile.
Am stat noi la caldurica, dar si cand am iesit pe-afara (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Azi a trebuit sa-mi cumpar o hoodie, ca inghetasem. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu am ratat intalnirea de 10 ani de la facultate (nici macar nu stiu daca s-a tinut), si la cati suntem pe-aici, cred ca pe cea de 20 de ani o facem prin zona. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 1 2009, 01:42 AM |
|
|
|
Jun 1 2009, 01:47 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
mersi girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) haioasa ai fost. De la inceputul pana la sfarsitul frazei ai planificat, te-ai enervat si refuzat intalnirea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se pare ca se lasa si cu o nunta mult asteptata la noi in familie, un var care ne e drag tare s-a decis la 40 de ani sa-si puna pirostriile, drept e ca asa topit nu l-am vazut niciodata. Deci fiecare cojoc are ac. Acul varului meu e panamez, o fata care cutreiera lumea la ''volanul'' avioanelor comerciale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci musai ajungem in tara la anul. Fanny concediu placut! s-aveti o saptamana faina |
|
|
|
Jun 1 2009, 07:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
La multi ani copii !
|
|
|
|
Jun 1 2009, 07:51 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata! La multi ani si noua si micutilor!
|
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 1 2009, 08:33 AM
|
|
Musafir |
La multi ani, copchii!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bai, cum vedeti voi artistul din scorpirescu pe care io-l tot caut si nu e, bre, nu e. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 1 2009, 08:44 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Multumim asemenea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pai Scorpi, esti un artist neinteles, de tine insati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zi asa Pesca, ati trisat nitel la coada la comp...abuz de putere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eh, ma bucur Cleo sa mai aud si povesti d-stea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 1 2009, 09:37 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Buna dimineaaataaa!!
La multi aniii copilasi!!! Eu sunt acasa. Si maine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jun 1 2009, 09:45 AM
|
|
Musafir |
Io nu mai pot de draci! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Mi s-o parut mie ca luna trecuta nu mi-o venit factura la curent, dar cum idiotii draku au bagat acum sistemul cu factura care iti vine o data la doua luni m-am gandit ca am calculat io gresit, ca daca venea in posta era, nu avea cum sa o fure bau bau. Si azi dimineata ce gasesc io in posta??? un Preaviz, ca daca nu platesc factura + penalizari (normal!!!) pana poimaine, imi taie curentu si o sa platesc si rebransare si o gramada de alte cacaturi. Pai mama lor de idioti, adica io am numa obligatii si ei numa drepturi?? Sa imi trimita draku factura daca vor sa o platesc si sa nu imi trimita preaviz cu 2 zile inainte sa imi taie curentul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Acu eu tre sa ma trezesc maine cu noaptea in cap sa ma duc sa stau pe la cozi sa ma cert cu ei, sa le mai dau si bani in plus si sa imi fac 1000 de nervi precis, si toate astea pentru ca ei nu sunt capabili sa imi trimita o factura. Si normal ca doar au monopol, nu poti sa iti bagi picioru daca serviciile sunt proaste si sa te duci la alt furnizor (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De asta visez io sa am o casa, sa imi panouri de energie solara si sa scap de toti hotii astia (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Jun 1 2009, 09:50 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
La multi ani tuturor ca in fiecare mai ramane un coltisor in care suntem copii.
Noi am fost acasa si am fost la intalnirea lui Mr. Mon de 20 de ani de la liceu. A fost tare tare fain, asa m-am distrat cum nu m-am mai distrat de mult. Ne-am prostit la dans tare, a fost haiul de pe lume si al meu sot era intr-o gasca d-asta mai de nebuni si povesteau ce faceau prin liceu m-am cocosat de ras. Si la 10 ani a fost fain ca are al meu sot niste colegi mega de gasca, da' acum a fost si mai fain. Eu nu cred ca ma duc la intalnirea mea ca ai mei sunt din aia seriosi si noi eram numai grupuri grupuri in clasa si la 10 ani fiecare cu grupul lui a fost si tipa cu care eram eu prietena e in Franta si n-a venit asa ca am vazut la 10 ani cum a fost la 20 e la anul, da' chiar nu mai sunt curioasa. A plouat in Brasov si era un frig de duceam dorul Pitestiului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am plecat de acasa joi dupa amiaza in tricou si in pantaloni scurti cand am ajuns in Brasov frig da asa rau de tot. Cre' ca erau undeva sub 10 grade. Un coleg de a lui Mr. Mon a venit vineri din Sinaia ca acolo sta si zicea ca pe la Predeal fulguia. Cand ne-am intors acasa, Bucegii erau acoperiti bine de zapada. Apai nus da parca acu' se topea zapada pe munti nu se punea alta la loc. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th December 2025 - 08:54 AM |
|
|