![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Barbatii astia sunt de groaza. Daca ar fi sa nasca ei nu i-as vedea bine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mr Szi a lesinat in salon cand ne-am dus sa o vizitam pe nasica mea care tocmai nascuse. Deci, va imaginati cum ar fi fost sa fie copilul lui. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar ce-a vazut de i-a venit lesinul? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
N-a vazut nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Erau doua femei lauze in paturile lor. Cine stie, mirosul, caldura, ideea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Foarte tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Altfel sunt asa niste armasari (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si la mine galeria tremura (mama, matusa, sot) si eu incepusem sa-i incurajez ca ma duceam doar sa nasc prin cezariana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Cred ca-i nasol sa fii in trim III pe caldurile astea. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
roxi eu o sa prind din plin vara, am doar 17 sapt, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie prin iulie, august.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, tot nu o sa fii in ultima luna in vara, ca atunci iti va fi un pic mai greu. Cum stai cu greutatea? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am luat doar 30 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
A inceput semi-finala de Eurovision. Romania intra a 14-a din 18. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da! Am deschis si eu tv-ul, e pe TVR International. De abia astept s-o vad pe Elena. Sotul meu ii zice in gluma "miala". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E machedoanca, da-i simpatica.
Aveam de gand s-o votam, din pacate nu putem din Luxembourg, se poate vota doar din tarile participante la EUROVISION. Damn! This post has been edited by dr_wise: May 12 2009, 09:23 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu lucrez la ceva pt atestat cu tvul pe tvr.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:27 PM |
|