IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
scorpirescu
post Jun 1 2009, 07:28 PM
Post #901

Musafir

Pai barbatii e si ei o varza. O mare varza. Nu te mai complica, nici macar ei nu se inteleg pe sine, cum sa ii intelegem noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Jun 1 2009, 07:59 PM
Post #902

Musafir

'na seara!
Eu mi-s suparata. La banchet trebuie sa facem moment artistic si avem un montaj de melodii, 3 baietii 3 fetele 2 impreuna, si am ramas fara partener (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Singura colega pe care n-o suport l-a sunat azi dimineata sa-l intrebe daca danseaza cu ea. Si era iubirea mea dintr-a 9a (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Restu' mai de vaza is impartiti si eu am ramas sa aleg din cativa cu care n-am schimbat o vorba si care-s cu un cap mai mici ca mine fara tocuri. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

PS: Nu-i chiar asa de grav. Sunt oleaca suparata ca n-am pe cine sa mai aleg, da' nici chiar asa ca am Fat-Frumos acasa (pacat ca nu poate veni ca le aratam noi dansat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
kalua
post Jun 1 2009, 08:13 PM
Post #903

Musafir

Szi, distractie maxima in continuare si sa ne zici cum o fost peste tot.

Si eu m-am varzuit azi, ce minunatie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Madutz, pai baietul ala a acceptat invitatia colegei dupa ce ati stabilit ca voi sunteti o pereche la dans? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sau ai asteptat si tu pana ti-o ia cineva inainte? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Albi, ce l-a mai apucat acum pe muzoi?

+Quote Post
MadutZ15
post Jun 1 2009, 08:13 PM
Post #904

Musafir

Am asteptat eu...adica ea a fost mai rapida ca abia dimineata s-a hotarat dansatu'.

+Quote Post
albinuza
post Jun 1 2009, 08:36 PM
Post #905

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Ok! Am in cuptor prajitura cu ciocolata l mijloc! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Daca-mi zicea si mie cineva ca e intareste compozitia aia si cat dureaza sa pui in forma, jur ca nu ma apucam.
Rectific. Le.am avut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Is bune Da nu curge ciocolata. Da nici foarte coapta nu-i. Adica e ciocolata moale, da nu curge... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Muza? Nu am idee! Cred ca-l deranjeaza canu eram virgina (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jun 1 2009, 09:14 PM
Post #906

Musafir

Hello!

Nu stiu ce va plangeti ca nu ii intelegeti pe barbati. Cred ca e mai bine sa ii lasam asa, neintelesi si cred ca si lor le-ar conveni mult mai bine. Mai bine sa nu stim noi toate cate le trec prin cap (daca le trece ceva vreodata) si la ce (sau cine) se gandesc.

Mie nu mi-e foame azi, de pranz am mancat trei biscuiti si de seara inca n-am mancat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 1 2009, 09:50 PM
Post #907

Musafir

Buna seara dragutelor!

Am tot vrut sa scriu azi cate ceva pe aici, dar n-am apucat. Evident c-am uitat ce voiam sa spun. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albi, buna gluma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Muza trebuia sa traiasca in alte vremuri.
Szi, sa nu te fi ales cu vreo raceala. Distractie placuta la Eforie!
Cleo, ti-ai mai revenit?
Madutz, asa-i la tinerete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Noi am inceput azi hrana diversificata: o lingurita suc de morcovi, o lingurita apa. A mancat cumintica.
In alta ordine de idei, trebuie sa ma pun cu burta pe carte sa-mi iau auditoru'.

+Quote Post
angeldust
post Jun 1 2009, 11:53 PM
Post #908

Musafir

Jo, eu stiu altceva cu panourile. Panourile alea genereaza energie non stop practic, chiar si atunci cand tu nu ai nevoie de ea. Si atunci ai nevoie de un contract cu Electrica , ca sa preia ei surplusul de energie atunci cand ai prea multa sau nu folosesti si sa iti dea ei inapoi energie cand panourile nu produc suficienta.
Care e legea care scrie ca eu nu am voile sa produc energie cu panouri solare??? uite ca intamplator are un amic de al meu niste cunostinte care monteaza panouri solare si o sa il intreb mai exact ce si cum.

Scorpi nu te necaji, in aceeasi situatie e si o prietena de a mea, doar ca ea inainte sa le vireze ultima jumatate din banii s-a tiganit cu ei cat cuprinde si a mai obtiut o mica reducere. Insa la ea aceeasi firma vinde un apt exact ca al ei, in bloc cu ea cu 40 000 de euro si ea a dat vreo 62000 pe el. La ea blocul e gata acum (desi trebuia sa fie in martie) insa nu se poate muta in el ca inca nu au finalizat canalizarea parca si nu se stie cand o gata :|

+Quote Post
Cleo
post Jun 2 2009, 01:15 AM
Post #909

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce fain: ''hrana diversificata o lingurita de suc de morcovi'', (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ooof ca tare-i mititica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu nu-s sigura ca m-a nimerit cu antibioticul pe care-l iau, nu-s in forma prea grozava.

energia asta din panouri poate fi stocata? in niste baterii par egzamplu? sa le ai acolo in zilele in care nu-i soare?

s-aveti o zi fainuca

+Quote Post
scumpic
post Jun 2 2009, 03:28 AM
Post #910

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Hello!
Am venit si eu ieri acasa si dupa cum vedeti acum m-am sculat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am venit prin Paris, dar nu as mai face-o. Era si Esca in avion. Si bineinteles ca mi-au pierdut bagajul, ca si anul trecut. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar sper sa apara miine.

+Quote Post

101 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 12:39 PM