IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Master of Norule...
post Jun 2 2009, 09:48 AM
Post #911

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cu barbatii long story, ei cica nu se adancesc atata in ganduri ca femeile.
Eu nus daca ii inteleg da' ma inteleg bine cu ei daca nu-s fitosi, daca sunt fitosi ii ignor bine de tot sau le mai dau cate-o replica asa sa le mai scada aerele.
Albina eu cred ca muza ta nu-i potrivita pt. tine. Prea multe pretentii, nu-s buni barbatii pretentiosi, sa ramana cu pretentiile lui. Acu in gluma zic nu era mai bun negrul mititel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tre' sa ma apuc sa desfac bagajele ca ieri n-am apucat si am un chef de as face orice altceva.
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Jun 2 2009, 09:51 AM
Post #912

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2009, 10:01 AM
Post #913

Musafir

Neata!
Las' scumpic, bine c-ai ajuns cu bine. Ati auzit doar ce s-a-ntamplat cu avionul, tot spre Paris, care venea din Rio de Janeiro... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Cleolina-balerina, santé! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Hai sa va zic cum e-n Germania cu energia solara:
1 - metoda cea mai raspandita, foto-voltaica, tu produci energia si-o vinzi (e si sponsorizata de stat) unui producator de energie. Direct pentru tine n-o poti folosi
2 - metoda nu-stiu-cum-se-cheama, tu produci energie pentru tine, dar nu in forma de electricitate, ci pentru incalzit apa si te scutesti de folositul boilerului electric sau pe alt combustibil (pe care trebuie sa-l ai, pentru ca, in general, pana in 30 zile pe an nu-ti ajunge energia proprie si nu vrea nimeni sa n-aiba apa calda).
Eu nu ma pricep deloc, dar am fost coleg de studii (unul dintre cei doi cu care m-am impacat de minune) care lucreaza in domeniu si o gramada de colegi care si-au pus panouri solare pe acoperisuri, intr-o vreme se vorbea numai despre asta pe-aici. Iar Kurti (tot un coleg)e acum in mijlocul construitului de casa, el isi pune de-asta pentru apa, toti ceilalti vand curentu'.

+Quote Post
Cindy
post Jun 2 2009, 10:29 AM
Post #914

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(happyCat @ Jun 1 2009, 10:14 PM) *
Nu stiu ce va plangeti ca nu ii intelegeti pe barbati. Mai bine sa nu stim noi toate cate le trec prin cap (daca le trece ceva vreodata) si la ce (sau cine) se gandesc.

Happy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce amuzanta ai fost! Mai ales venind de la o femeie maritata, tu stii mai bine.

Da, am aflat despre avionul care a disparut in timp ce traversa Oceanul Atlantic si se indrepta spre Paris. Se preconizeaza insa sanse infime de a exista supravietuitori. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 2 2009, 10:34 AM

+Quote Post
Roxana_
post Jun 2 2009, 10:32 AM
Post #915

Musafir

Neata!
Da Scumpic, bine c-ai ajuns ok.
Asta cu avioanele e cu dus si intors. Acum ca se mai intampla o tragedie, n-avem ce face. Dar nici sa nu mai calatoresc de teama ca o sa mor, nu prea-mi vine.

Cleo, pai e micuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Maine ii bag si suc de mere, ca se cam stramba la morcov.

+Quote Post
albinuza
post Jun 2 2009, 11:07 AM
Post #916

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
Eu sunt la munca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pentru vreo 2-3 ore.
"Barbatii e niste tampiti, de mici trebuie starpiti"
Evident nu e vorba despre toti. Numa despre aia cu care ma pricopsesc eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O zi buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2009, 11:42 AM
Post #917

Musafir

Faci haz de necaz, albi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ca eu chiar m-am ras citindu-ti versurile.
Tampitei sunt mai cu totii, dar unii minimalizeaza treaba asta, cu de-astia se poate trai. Una-i clara: cu cat gandesc mai mult, cu atat e buba mai mare. Au voie sa gandeasca la chestii practice, cand e vorba de facut ceva, dar in rest e jale dac-o fac.

+Quote Post
Cindy
post Jun 2 2009, 12:07 PM
Post #918

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Era o carte in librarii "Tot ce stiu barbatii despre femei", in care evident trebuiau sa figureze toate cunstintele barbatilor despre femei, adica 160 de pagini goale! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 2 2009, 12:07 PM

+Quote Post
Roxana_
post Jun 2 2009, 12:26 PM
Post #919

Musafir

Cartea asta a primit-o si cumnata-miu cadou duminica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Albi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Jun 2 2009, 12:43 PM
Post #920

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eee, nu e char asa de rau. M-am invatat cu toanele lui. Cred ca va trebui sa.i spun sa nu mai gandeasca asa de mult. Eu in 20 de min plec acasa. Am terminat treaba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th November 2025 - 02:56 PM