![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
As dormi oleaca, sau, mai bine, as vegeta intr-un hamac.
happy, colega mea bastinasa de-acolo s-a intors din Croatia, a zis ca a fost o canicula... Dar foarte incantata si ea de frumusetea patriei muma, mai putin de faptul ca a muncit mai tot timpul cat a fost acolo (alergaturi pentru acte pentru casa ei, munca domestica multa la casa parintilor). A fost la cadastru sa-si scoata titlul de proprietar si pe ala sunt pusi toti care au locuit in casa aia vreodata, numai numele ei nu apare nicaieri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi merg la cinema, i-am zis fiica-mii ca merg cu ea la Hanna Montana daca vine si ea cu mine la Gran Torino. Pana la urma mergem impreuna, ea intra la Hanna, iar eu la Gran Torino si ne-mpreunam iar dupa vizionari. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeu, nu imi mai aminti de Croatia ca nu mai am stare deloc, visez cu ochii deschisi. Bine ca mi-ai amintit de fapt, trebuie sa merg sa iau banii pentru vacanta, i-am comandat de saptamana trecuta.
Asa deci si pe acolo e alergatura cu actele, sa ii spun lui Mr Happycat, ca el are in plan sa cumpere vreo daramatura de casa in Hvar si sa mergem acolo cand iesim la pensie, sa ne facem de lucru cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
happy, nu-i spune nimic, ca nu stiu cum o fi acolo. Unde are Gabi casa a fost pe timpuri teritoriu italienesc si-au preluat si mentinut haosul italienesc. A zis ca prin alte parti, mai ales unde a fost Austria, e ordine si disciplina. Si ca au primit tema de la UE sa faca curat la chestiile astea si sa le actualizeze. Auzi, la ea erau trecuti oamenii pe etaje (casa e mica, dar inalta), la etajul 1 70 de persoane. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca nici cu institutiile statului nostru nu mi-e rusine, am primit instiintare de evacuare pe numele mosului care a stat in locul meu(care e mor de 123820 de ani, si casa nu mai era pe numele lui de inainte cu cativa ani), si l-au anuntat ca are si restanta vreo 20 de mil la impozit. Ca doar de! mort fiind nu s-a putut duce la ghiseu. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Prosti dom'le, prosti
This post has been edited by rozy: Jun 2 2009, 03:57 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ce daca mort? Trebuie sa-si rezolve responsabilitatile ori ba? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) esti de coma.
Happy, ati mai fost in Hvar? Este plaja cu nisip? Sau unde in Croatia este nisip? Eu nu-i duc dorul nisipului dar unii bre vor musai nasip sa le intre a in oachi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mie mi-o placut pi chietri. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Din cate stiu eu nisip e pe insule, in rest... nu prea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cred ca am un cuib de albine din alea de care v-am povestit. Unde? In tubul de la aerul conditionat. E din ala mobil. Si am un tub scos pe geam afara. Bazaie ceva. SI nu cred ca aparatul. Daca io am omorat doar o albina si matca s-a asezat bine merci la mine in aerul conditionat? Io cum le elimin? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am papat o salata si m-am umflat in burta!
Iote! Bazaie iar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ma apuc sa fac oleaca de curatenie. E relativ racoare in casa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici chemi pompierii pentru dintr-astea albinoase.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La Craiova ploua de rupe! A facut o pauza, io desteapta zic " am imp sa fug repede, ca nu ma prinde!"
Ba m-o prins. Bine, ca am ajuns acasa fleasca, imi clipocea apa in pantofi, rochia imi era ca la concurs de tricouri ude .... imi baltea apa foaaarteee secsos in pantohi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:00 AM |
|