IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
scorpirescu
post Jun 2 2009, 07:30 PM
Post #941

Musafir

sinus de unghi la centru = coarda/2r

coarda = 2r x sinux de unghi la centru
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jun 2 2009, 07:55 PM
Post #942

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am un chef sa imi termin licenta de zile mari!! Cum mama naibii sa ma mai automotivez?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Maine imi vin muncitori sa monteze aerul conditionat. Numai vreme buna pentru aer conditionat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 2 2009, 07:56 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 2 2009, 08:08 PM
Post #943

Musafir

Pai zi asa: ba, cu cat termin licenta mai repede si mai bine cu atat trag mai repede o mafie cu scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 2 2009, 08:12 PM
Post #944

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Asta da teorie motivationala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia sa vad daca merge! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 2 2009, 09:04 PM
Post #945

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fetele, eu am avut o zi de nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Am fost extrem de aeriana azi, am uitat in secunda doi absolut tot ce mi s-a spus sa fac, astfel ca am ajuns acasa si am constatat ca am plecat fara sa rezolv o gramada de chestii importante. Asa ca m-am intors la birou (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am rezolvat tot, mi-am pus agenda si programul conferinte sa la iau la mine, ajung iar acasa si constat ca nu le am (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am crezut ca o iau razna. Intr-un final, dupa doua ore in care mi-am facut autocritica, le-am gasit in geanta (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

Am o senzatie asa de greutate in creier, parca sunt drogata si amnezica. Si mai plec si pe drum in noaptea asta. Eu si prietena mea. Sper sa ajungem cu bine in Eforie, fara sa imi uit capul pe drum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Va pup si va povestesc aventurile mele complete la intoarcere.

+Quote Post
Jo
post Jun 2 2009, 09:17 PM
Post #946

Musafir

Szi, drum bun si distractie placuta.
Ka, io-s mai blonda, cine-i brown asta?
Is suparata din cauza lu` mr., ca iar ma face sa ma simt de parca ii cheltui eu lui toti banii si facem foamea restul lunii, ceea ce e bullshit. Si are asa un stil de a pune problema ca-mi vine sa-i trag doua instantaneu. Da` ne-am impacat.
Mi-a venit stampiluta pt unghii. Doar azi jumate de zi numa asta am facut. Cam complicata treaba, da` ma prind eu pe parcurd.
In alta ordine de idei, se intampla chestii dubioase. Am gasit o balta in mijlocul bucatariei. Da` sa mor daca ma taie capul de unde a venit. Am stat si eu si mr. si ne-am uitat la ea ca doi prosti. Peste tot uscat in jur, numa balta asa, zici ca o rasarit din podea.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 2 2009, 09:21 PM
Post #947

Musafir

poate stie pisicu

+Quote Post
Roxana_
post Jun 2 2009, 09:43 PM
Post #948

Musafir

Drum bun Szi! Se mai intampla s-avem si zile lipsite de 'inspiratie'.
Jo, barbatii intotdeauna vor avea impresia ca femeile sunt mai cheltuitoare si dau banii pe chestii inutile (vezi cosmetice etc.). Trebuie lasati sa se umfle in pene si noi sa ne vedem de treaba noastra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Sigur nu pica nimic de sus?
Ce-a mai plouat si la Buc.

Fi-mea e o chiuitoare. Incepe sa se rasfete. Vrea mai mult in brate, dar e o scumpa.
Jo, apropo de Konad: trebuie sa pui oja bine in forma aia (pe care ti-ai ales-o) si apoi cu lama aia apasat insistent indepartezi surplusul; apoi apesi o singura data, dintr-o laterala in alta, ai luat desenul si-l pui pe unghie la fel. Stergi macheta cu acetona si vata de fiecare data.

+Quote Post
kary_pink
post Jun 2 2009, 10:42 PM
Post #949

Musafir

Seara buna

Gata mini vacanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am vizitat si eu Firenze in sfarsit si sunt foarte foarte fericita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Rupta de oboseala dar fericita!

+Quote Post
Teocris
post Jun 3 2009, 07:47 AM
Post #950

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Si eu am nevoie de motivare sa ma apuc sa mai citesc pentru examen (pe care sper sa am curajul sa-l dau saptamana viitoare). Pana una alta, azi trebuie sa "fabric" o rochita de bujor rosu. Da, avem serbare maine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi spune cineva ce fac eu cu copilul pe timpul vacantei care incepe pe 12 iunie si se termina pe 15 septembrie? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sunt disperata.

+Quote Post

101 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 10:50 AM