![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Mi s-a inflamat gaura de la cercel de la urechea stanga. Nu-mi explic de ce, pentru ca nu am schimbat cerceii. Am venit la munca. Si ce? Nu am ce sa fac, asa c navighez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Teo, nu vrei si poti sa duci o luna copilul la o bunica, o luna la cealalta si o luna cu tine? A mea e in vacanta de Rusalii acum, apoi iar scoala pana la inceputul lui august. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Teo, da-mi-o mie, si asa somez! Daca o parasutezi aici si dai un salariu rezonabil, ii arat Luxemburgul pana pe 22 iulie si ii prepar numa' bunataturi! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Scorpi, in Hvar am fost anul trecut si mergem si anul asta tot acolo. Plaje cu nisip eu n-am vazut, numai cu stanci, insa trebuie sa recunosc ca n-am explorat insula prea mult, am stat ca molustele pe sezlong uite asa: (IMG:http://i237.photobucket.com/albums/ff90/happycat01/Other/IMG_1122.jpg) Ma duc sa bucataresc, am musafiri la masa de pranz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O bunica (a mea) a zis ca vrea sa plece in concediu si nu vrea sa o ia cu ei, cealalta (a lui ) isi renoveaza casa si nu stie daca poate sta atat de mult. Eu nu cred ca voi putea sa-mi iau concediu anul acesta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Olandezu nici atat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Singura acasa nici nu se pune problema (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Doctoreaso, chiar o iei la tine? Happy ce frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Fete? La o cezariana, se face anestezie totala sau locala? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinutzo faci si tu bebe? Sau ce iti veni cu intrebarile astea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
In ultima vreme se face anestezie epidurala, adica de la torace in jos, dar iti pot face si totala daca ai probleme mai deosebite de sanatate. Teo, mai e solutia sa angajezi o bona, pana vii tu de la serviciu. Sunt intr-o alergatura de dimineata. Mi-am luat picea in marsupiu si-am plecat la cumparaturi. E f comod asa. A stat cumintica si n-a zis nici pas. Am facut si-o fasole pastai cu usturoi s.a. |
|
|
![]()
|
|
Nu, nu fac eu bebe. Sora muzei naste luni, prin cezariana. Si eu credeam ca mai degraba se face totala decat epidurala. Si ea mi-a spus ca ii face epidurala. Si am intrebat si io asa pentru mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:10 PM |
|