IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVIII, Conversatie
Jo
post Jun 3 2009, 05:17 PM
Post #971

Musafir

Happy, ba daca te muti la casa, te doare la basca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si eu exact asta planuiesc sa fac.
A, chiar, nu stiu daca ati auzit ieri ce perla a scos Boc, in legatura cu programul asta "prima casa". Cica sunt tineri care platesc chiar si 100 de euro chirie pe un apartament. Era sa lesin de ras. Unde platesc ma, 100 de euro, la Baicoi?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jun 3 2009, 05:49 PM
Post #972

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

chiar si 100 euro (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) 3 intr-o garsoniera poate!

+Quote Post
dr_wise
post Jun 3 2009, 05:49 PM
Post #973

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ehh, ce bine ar fi fost in Buc cu 100 eur chiria!
Boc, saracul, cred ca-i rupt de realitate.
Teo, pai de ce nu? Da' te lasa inima sa stai fara ea, aicea-i problema?
Roxi, ai tras o poza de colectie, cu Sara in marsupiu? Sunt tare curioasa cum va sta.
Eu sunt in stand by, astept sa apara amore cu un coleg. Am facut salata, am aranjat masa, am pregatit si paine prajita pentru ciroba radauteana, nimic! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cred ca incep sa ciugulesc ceva singura.

+Quote Post
happyCat
post Jun 3 2009, 06:14 PM
Post #974

Musafir

Jo, sa stii ca si la casa pot si probleme cu vecinii, daca e sa ai ghinion tot se gaseste vreun vecin cu un caine care sa latre non stop, sau il apuca taiatul de lemne sau iarba la 7 dimineata, au oamenii idei.
Sper sa ai noroc de vecini cuminti daca va mutati la casa.

Dr Wise, ce sotie exemplu esti, astepti barbatelul cu masa pusa si banuiesc ca esti si aranjata pe masura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 3 2009, 06:25 PM
Post #975

Musafir

Eu inca nu mi-am revenit dupa dezamagirea cu Derren Brown (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Da da...radeti voi cat vreti, dar mie vestea mi-a stricat saptamana (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nici macar singurul mascul care imi placea de la mine de la job (un olandez) nu imi mai place, ca zicea un alt tip ca da ..stiu si vreo cativa barbati care i-ar trage-o olandezului si acum ma gandesc ca si asta o fi gay sau o sa devina cu atatia doritori si sunt distrusa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Azi s-a sinucis unu cica la fosta mea faculta, s-a aruncat de la etaj. O fi aflat si el de Derren Brown? :|

Si al draku acum ma gandesc...erau atatea semne clare ca e gay! Cum nu le-am vazut? Damn....asta chiar e un bun iluzionist (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 3 2009, 06:43 PM
Post #976

V.I.P.

Cine s-a sinucis? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
O sa spui ca sunt o ignoranta dar eu habar nu aveam cine e Derren Brown. Am dat rapid un Google Images si am conchis ca nu e genul meu daar chiar pare gay sau pervers sau ambele sau ceva de genul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2009, 07:00 PM
Post #977

Musafir

Angel, esti crima si pedeapsa!

Hai, bre, cleo, doar tu stii bine ca eu te tin de sexoasa si frumoasa (vezi c-acusi te cer de nevasta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Da' ce, n-ai nascut in secolul trecut? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Doctoreaso, ce noroc are olteanu' tau cu asa nevasta! Nemtii in punctualitatea lor mor daca invita pe cineva la masa la ora x si persoana apare la x si 10. Lor le e foarte important ca mancarea sa fie proaspata facuta si fierbinte in farfurie! Imi povestea soacra-mea, pe vremea cand locuia in Irlanda, ca nu-i mai invita niciodata pe nustiucare la masa, auzi dom'le, ea planuise fix meniul si aia au intarziat vreo 20-30 minute! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Galustele au tras prea multa apa, friptura s-a mai uscat, ce mai, o catastrofa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hai sa va zic povestea cealalta: v-am zis ca sefu' lucreaza (de obicei numai vinerea noaptea) intr-un club fitos. Si mai lucreaza acolo mai multi dintr-astia, cu joburi normale ziua. O tipa, si buna prietena de-a lui, Judith (a se citi Iudit), la vreo pajeci si ceva de ani, dar arata fantastic tipa (si mai operata, si un laser, si sport si bine de la natura), bookerita de modele in viata de zi cu zi, si ea pe-acolo. Si un tip nu-i mai dadea pace intr-o seara, numai complimente, ca sa se intalneasca, ca s-a indragostit, bla, bla. Ea ii tot dadea cu "da, bine", el ca nu, ca-i groasa treaba si-i da in semn ca o va suna ceasul lui Cartier (de Bangkok se gandeste ea, ca doar nu-i ieri, de azi pe lume). Cand sa plateasca cu cardul, vede ea acolo Baron X. Si repede la sefu': "Gata, ma fac printesa!".
Printesa, neprintesa, mai trec vreo doua saptamani, tipul nu suna, dar apare intr-o seara in club. Ca a fost plecat la St. Moritz, apoi la festivalul de la Cannes, treburi importante dom'le. Dar c-o suna si ca tot innebunit dupa ea e. Si iar mai trec vreo 3-4 saptamani si nicio veste, iar azi il suna zaluda de Judith pe sef si-i spune ca ea tocmai a iesit de la bijutier si are in mana un cec de 16 mii de euro. Pe ceasul ala, l-a vandut! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 3 2009, 07:03 PM
Post #978

V.I.P.

Kalua, ce tare!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 3 2009, 07:12 PM
Post #979

Musafir

Vai, tu Kalu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) super tare gagica.

Eu is traumatizata. Am calcat un porumbel cu masina. Cred ca is imbatati de amooouur acum si stau, bre, in drum nu mai vad nu mai aud .. gizz. Si doara mergeam cu 5km/ora ca eram in fata blocului si imi catam loc sa-mi culc matizu. A zburat de sub roata, deci a scapat cred cu viata. Dar fara coada sau ceva ca am umplut toata strada cu penele lui, nu stiu daca o mai ramas ceva pe el. Of. Nu m-am gandit sa claxonez...
criminalul de scorpirescu

+Quote Post
angeldust
post Jun 3 2009, 07:23 PM
Post #980

Musafir

Hai mai Sweet, pai io ce sa va fac daca nu va uitati niciodata la filmuletele pe care le pun io (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Derren Brown e un fel de Criss Angel, numa mai tare. Acu sa nu imi zici ca nici Criss Angel nu stii cine e (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si da, ai dreptate e foarte pervers, cauta filmulete pe youtoube sa vezi ce le face bietilor oameni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Auzi tu...Sweet ia in deradere tragedia mea personala (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Kalua, foarte tare gagica, asa faceam si io in locu ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scorpirescu criminalu de porumbei, lasa, daca te face sa te simti mai bine, porumbelu e ca un fel de pui si carne de pui presupun ca mananci, deci nah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu cred ca te-a facut sa te simti mai bine da io am incercat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 96 97 98 99 100 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:42 PM