![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cu ce???
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine poate as adauga eu!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca mie tocmai mi-a venit stopul, am luat prima pastila de anticonceptionale si ma simt de-a dreptu ciudat. Nu ma doare nimic, desi pana acum eram indopata cu nurofene in mod normal, insa ma simt f ciudat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O fi autosugestia de vina? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sex? Cineva a spus sex? Unde? Cand? Cum? Am declansat pasiunea din catzal! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel, sper sa aiba efect asupra chisturilor, nici eu nu prea sunt adepta anticonceptionalelor sau hormonilor bagati intruziv in organism. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
In mod sigur:))
Eu la primele pastile experimentam absolut toate reactiile adverse in ordinea in care ma gandeam la ele. La prima pastila eram convinsa ca o sa vomit, si atata m-am tot gandit la asta pana am vomitat. La a doua m-am tot gandit la senzatia de presiune pe piept... si-a venit si aia. Pana m-am relaxat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo mai taci din gura ca io intentionat nu am citit reactii adverse (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu parca vad cum o sa vomit din cauza ta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre, lasati paranoia. Io am luat vreo 6 ani si iaca ce zdravana is. Mai ales la cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io am mai luat vreo 4....si uite ce bine am ajuns (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ce ma mai juram eu ca nu o sa mai iau in veci si iaca tot aici am ajuns, FMM!
Si culmea ironiei, taman acum cand nu am cu cine..... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, dar unde ti-i masculu?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
N-ai auzit ca ii gay si sufera fata? Noh, ce mai pui tu paie pe foc! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi plimband si eu catalu' celalalt, ca scorpi-i prea departe. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:32 AM |
|