![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
N-am bagat eu de seama si s-a schimbat titlul subiectului in "despre geo505"?
|
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
din fericire am trecut de faza cand agatam, cat despre sa fiu agatat , prea putine. priveam cu neincredere orice introducere in bagau de seama de la vreo adolescentta pubera. Preferam sa fiu cel cu fraiele in mana.
Da' cum timpurile se schimba si evolutia nu tine pasu' cu noi, m-as lasa agatat de cateva ori , doar de dragu' adolescentei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te inseli. Sunt doar discutii adiacente conceptului de forum. prin discutii colaterale , se ajungea si la subiectu' alte forumuri.
Da' mi se pare putin asaaaa... sa intru direct in discutii despre altele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ZHGmmmm!!
tare ma tem ca cei care incearca sa tina o dieta, sa nu faca infarct, daca intra aici! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce-i asa de grav sa comunici cu cineva de sex opus? fie pe mess, fie pe telefon.
oare nu facem asta zilnic? la munca, pe strada....la coada la impozite... |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
as declara razboi suediei si m-as lasa cucerit!
|
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se apropie europarlamantarele.
pe cine preferati intre eba si gigi!? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu uitam ca eba a fost manechina si si-a castigat acesti bani cu sudoare!
|
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
...in afara de OJA ROSIE binenteles...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) curajoasa intrebare! in mod normal as intreba daca intradevar partenerul mai simte ceva pentru tine si umbli cu tertipuri sa-i atragi atentia. consider ca atunci cand iubesti, poti fi imbracat si-n pufoiaca, ca tot apar misari tectonice in zona inghinala! |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce implica abstinenta? Si cand "suferim" de abstinenta si de ce? Daca e de bunavoie si de ce? Este oare adevarat ca lipsa de (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) duce la "innebunirea" creierului, nervozitate, aparitia diferitilor noduli pe te miri unde? Sau in cazul in care nu avem partener/a , iubit/a, cat putem sta fara sex? Iar in acest caz, se merita cate o aventura pentru o cauza buna? Cred ca v-am innebunit cu intrebarile (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) exista persoane pentru care lipsa actului sexual poate provoca dereglari la nivel celular si nervos. iar aventura presupune sa existe un partener. scuze! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:46 AM |
|