![]() |
![]() ![]() |
![]() |
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele. va voi povesti mai multe , va voi da si detalii... mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu??? faceti sex vitual! |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine v-am gasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu lua in seama cererea. era doar o verificare a vigilentei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) imi plac fotografiile. Ideea e faina. pac , faci o poaza, apoi mananci modelul, dupa care , cand ti-e pofta sa salivezi, doar deschizi fisieru' si ramai cu ochi pironiti. plus cateva firisoare de saliva scurgandu-se pe la coltul gurii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in fine, cand mai face cineva placinta dobrogeana........call me! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
simplu.
imi place numele de alexandru. daca era fetita, era elena. |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
unde a plecat!?
unde a plecat!? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Geo, sper ca pe tine te incalzeste noaptea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ! Sunt convinsa ca saraca fata asta si-ar mai dori, mai mult pc!
|
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
lilisor, cine sa ma incalzeasca!!??
oricum , cred ca a nascut de mult, fie-i bebitu' sanatos, si a revenit la sentimente mai... reale. el! ma gandeam sa-i spun sa-si cumpere un laptop si sa-i fie in ajutor sotului in strategia jocului, da' parca era prea banal, nu!? |
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si daca esti si presedintele romaniei, te multtumesti cu niste glume la un dineu si vreo doua trei injuraturi spre ziaristi!
|
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place sa provoc. e un talent ascuns ca o fac inconstient!
|
|
|
geo505 |
![]()
|
Musafir ![]() |
gingirel
|
|
|
geo505 |