IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sa ma marit, sa nu ma marit ..., Ce e de facut ?
Pufu
post Jan 19 2006, 02:50 PM
Post #11

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 59

In momentul in care sentimentele vor ajunge la "maturitatea" necesara, dorinta de casatorie vine singura, fara s-o chemi tu. Asta in cazul in are iubesti cu adevarat omul de langa tine. Daca te lupti cu semnele de intrebare, inseamna ca n-a venit momentul, inca. 
Go to the top of the page

+Quote Post
dmona
post Jan 19 2006, 03:06 PM
Post #12

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 86

Casatoria are si ea rolul ei, si trebuie sa fii pregatit pt pasul asta.
Siner, eu nu inteleg oamenii care considera casatoria ca o cusca, ca o inchisoare... este o uniune intre 2 oameni care se iubesc ,in fata legii si in fata lui D-zeu.
Nu prea inteleg spaimele barbatilor in legatura cu casatoria....

+Quote Post
blondina
post Jan 19 2006, 03:21 PM
Post #13

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Lasa Blondi, avem timp de maritat, or nu??  ::)

Suntem inca mici carrie.  ::) :floricele:

+Quote Post
black_widow
post Jan 19 2006, 04:15 PM
Post #14

Obsedat

From: Timisoara
Member No.: 26

Bey, toate ca toate insa vrem sa auzim si parerea celor casatoriti cu acte in regula...
Cum e pe taramul 'Middle Earth'?  ::)

+Quote Post
angeldust
post Jan 19 2006, 04:41 PM
Post #15

Musafir

"care este parerea voastra despre "casatorie"? este necesara? nu este?
exista cineva care sa nu-si doreasca sa se casatoreasca cu persoana pt care  simte, la un moment dat, ca este si cerul si soarele si aerul si intreg universul lui. si fara de care simte ca nu poate respira?"

EU <- NU VREAU ( sa ma casatoresc )

Pe scurt , nu vad rostul acestui act si pana nu o sa fiu ferm convinsa de necesitatea lui cu siguranta nu o sa fac pasul asta.

Angeldust -  Nobody's Wife  :P

+Quote Post
Cleo
post Jan 19 2006, 04:53 PM
Post #16

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

m-am simtit cu musca pe caciula asa ca va raspund eu din Middle earth  :P ....

nu pretind ca am casnicia perfecta, asa ceva nu exista! dar am gasit un om bun cu care sa impart si bunele si relele vietii ... am gasit un prieten si un partener cam asa cum mi-as fi dorit, hibe avem toti asa ca ar fi absurb sa-i pretindem celuilalt perfectiune.

parerea mea este ca atunci cand iti gasesti perechea dpdv sentimental esti implinit si-atunci prea putin conteaza ca sunteti voi si nu mai esti tu (nu stiu cine a stabilit asta ca eu nu-mi simt personalitatea stirbita cu nimic). Cred ca sunt multe alte provocari in viata si mai cred ca e un firesc care trebuie urmat ... scoala, cariera casatorie copii ... drumul va fi diferit  pt fiecare pt ca avem personalitati diferite si traim intamplari diferite ....
depinde de noi cum ne traim viata .... daca va imaginati ca dupa 10 ani de casatorie arat ca o gospodina din caricaturi, cu capot, batic, grasa si amestecand cu oala in lingura va inselati .... am multe preocupari numai ale mele si multe altele ale noastre asa ca azi ma declar multumita de viata mea (si ma rog zilnic sa fie si maine la fel de bine cum a fost astazi)

Avem o fetita de 6 ani la care ne uitam cateodata pierduti  (nu-i tocmai termenul potrivit) si nu ne vine sa credem ca este "produsul" dragostei noastre .... asa ca fetelor daca gasiti omul potrivit o sa vedeti ca toate temerile voastre vor dispare.  :-*

+Quote Post
black_widow
post Jan 19 2006, 04:57 PM
Post #17

Obsedat

From: Timisoara
Member No.: 26

Angeldust -  Nobody's Wife   :P

Figura esti!!  ;D (desi nu suna rau  ::) )

h_2004: Te clasam la cazuri happy-ever-after?   :P

+Quote Post
kalua
post Jan 19 2006, 05:03 PM
Post #18

Musafir

Nu sunt casatorita, avem si un copil de 9 ani jumate, suntem inca impreuna, ne iubiiiim!  ;)
De ce nu casatoriei? Pt. ca amandoi suntem tipul de oameni care n-ar fi impreuna cu cineva daca nu (mai) simte nimic pt. partener. Si oamenii se schimba pe parcurs...
Cine spune ca-i mai comod fara acte se inseala, nu ma intrebati cate hartii si hartiute am facut in plus (numai cate imputerniciri!), ca sa fim pregatiti pt. toate cazurile care ar putea interveni (boala, deces).

+Quote Post
sunny
post Jan 19 2006, 05:05 PM
Post #19

Tratabil
**

Member No.: 23

E casatoria necesara? Nu!!! De ce avem nevoie de bucata aia de hartie nu stiu nici eu  ::)...Dar sa vad si eu femeia care e ceruta in casatorie de barbatul pe care il iubeste cu toata fiinta ei si zice nu!!  :)  Din experienta mea femeile nu se casatoresc pentru ca nu sunt cerute in casatorie de partenerul lor sau pentru ca au mai fost casatorite si le e frica sa nu se repete istoria. Pentru cele care se tem ca le va fi libertatea ingradita dupa casatorie... un barbat care te iubeste iti respecta libertatea si dorintele si va vrea sa fii fericita nu sa te bagi sluga la stapan si sa iti petreci timpul liber la cratita si carpind sosete...de altfel unele femei accepta situatia asta cu sau fara petecul ala de hartie...

+Quote Post
Cleo
post Jan 19 2006, 05:05 PM
Post #20

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

black intreaba-ma peste fo 50 de ani  :P  :-*

+Quote Post

9 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 06:59 PM