IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sa ma marit, sa nu ma marit ..., Ce e de facut ?
bulina
post Jan 19 2006, 05:13 PM
Post #21

Musafir

mie puteti sa-mi sariti in cap direct da io tot va spun parerea mea.
eu nu vad care e problema in nici unul din cazuri. fiecare face ce simte ca isi doreste si ce il face fericit.
mie nu mi-a inspirat nimic niciodata nici rochia de mireasa nici nunta si nici casatoria. asa de copila, nu stiu sa va zic de ce...n-am avut experiente negative dar mi se pare totul un show off...
m-oi fi nascut cu neuronu strangulat pe-o parte:)

dar mi-am inteles colegele si prietenele care au visat o viata sa fie mirese si le-am facut acea zi absolut speciala...

hartia aia nu tine in spate o relatie, doi oameni impreuna si nici nu e pe post de relatie. ce leaga doi oameni e mai presus de asta...

si Kalua again esti cu mine pe aceeasi felie:)
Go to the top of the page

+Quote Post
sunny
post Jan 19 2006, 05:19 PM
Post #22

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 23

Da' de ce sa iti sara lumea in cap bulino???  :) Si eu care ma asteptam la cine stie ce mesaj incendiar...

In alta ordine de idei, nici eu aveam in cap rochii de mireasa, feti-frumosi si cai inaripati...m-am maritat cu tot tam-tam-ul pentru ca sa ii fac placerea mamei mele si vreau sa zic ca ziua nuntii a fost una dintre cele mai groaznice din viata mea...daca era dupa mine mi-as fi luat iubitul si m-as fi maritat undeva intr-o poienita numai eu si el... :) Nuntile mi se par oricum o risipa inutila de bani...

+Quote Post
bulina
post Jan 19 2006, 05:23 PM
Post #23

Musafir

ba pe mine tata m-a inteles, fie-i tarana usoara...

si-a zis ca imi da dreptate, desi c-o fata are tata....

asa ca io la nunta am zis pas:))

+Quote Post
sunny
post Jan 19 2006, 05:25 PM
Post #24

Tratabil
**

Bulinutzo, tu n-o cunosti pe maica-mea :D Oricum ne-am jurat si eu si el ca alta nunta nu ne mai trebuie!!  :)

+Quote Post
bulina
post Jan 19 2006, 05:30 PM
Post #25

Musafir

hehe nu o cunosc ce-i drept :)
o stiu pe-a mea :)))
e hotarata tare dar cu nebuna de fisa nu razbeste :))))
tu esti o fiica model insa si you have my respect!

sunny io-ti doresc sa fii iubita constant si de-acum incolo... la limita ce sfideaza imposibilul :)

+Quote Post
Dore
post Jan 19 2006, 05:30 PM
Post #26

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Sa zicem ca accept casatoria sub unicul aspect de protectie sociala pentru copilul rezultat in urma legaturii dintre o femeie si un barbat - fiindca in mod ideal, un copil trebuie si merita sa aiba mama si tata si din punct de vedere social, nu numai biologic ;).

+Quote Post
bulina
post Jan 19 2006, 05:35 PM
Post #27

Musafir

dore, in opinia mea protectia sociala a copilului nu este conditionata de certificatul de casatorie al parintilor...absolut deloc...

familia ce i-o oferi ca protectie sociala, ca si in cazul lu kalua, poate exista minunat fara actul casatoriei...

+Quote Post
sunny
post Jan 19 2006, 05:38 PM
Post #28

Tratabil
**

Dore, copilul are nevoie de dragostea parintilor...copiii fericiti sunt cei care au parinti fericiti si atat!

+Quote Post
Cleo
post Jan 19 2006, 05:41 PM
Post #29

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu in casatorie vad relatia pe care o am cu omul de langa mine, nicidecum o hartie care ne leaga .... noi am avut nunta relativ mare si v-as fi spus de-a 2-a zi ca n-as mai repeta experienta  nici daca m-ar plati cineva....

uite dupa 10 ani va spun sincer ca n-as tine sa am hartia aia in mina dar as vrea sa am langa mine acelasi om pe care-l am astazi ....  

pe partea cealalta nimeni nu spune nimic de binecuvantarea primita la biserica atunci cand te casatoresti .... dar e mult de vorbit aici .... sper sa nu intelegeti ca-s vreo habotnica ci mai degraba as retine fraza de mai sus in ceea ce ma  priveste

+Quote Post
Cleo
post Jan 19 2006, 06:15 PM
Post #30

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ar trebui schimbat titlul .... sa ma casatoresc? sa nu ma casatoresc?  ;D

+Quote Post

9 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:09 PM