IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Sa ma marit, sa nu ma marit ..., Ce e de facut ?
onutzza
post Feb 20 2006, 03:41 PM
Post #41

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 178

Fetele (si baieti), am o problema.
Sunt de un an cu al meu, eu 25, el 23, diferenta de varsta nu se vede. Locuim impreuna de 9 luni, totul s-a desfasurat f repede, si ca sentimente si ca fapte.
Ei, acum avem oarece probleme si stiu ca eu sunt buba. Ma apucara pandaliile sa ne casatorim, iar el zice da, dar nu acum. In teorie il inteleg, numai ca nu ma pot controla, sunt frustrata. Fata de el imi controlez comportamentul, dar eu tot frustrata-s si nu-mi tihneste nimic.
Intrebare: de ce naiba vreau asa tare sa ma marit ACUM cu el???? Si de ce nu vrea el? Poate daca reusesc sa inteleg scap de ideea asta si pot sa traiesc linistita cu el ca si pana acum.
Sar'na in avans  :-X
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 20 2006, 03:48 PM
Post #42

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Haha, scumpa, normal ca tu vrei ACUM, pentru ca ai 25 de ani si iubesti...si eu as vrea daca as fi gasit barbatul potrivit...esti tocmai "buna" de maritat ca sa zic asa, la varsta asta. Bine, tine si de personalitate, unele fete nu au chef de pirostrii la 25 de ani, dar tu ai. In schimb, prietenul tau clar nu e pregatit pentru pasul cel mare. 23 de ani la baieti sunt extrem de putini, un procent foarte micut dintre ei fiind dispusi sa se insoare asa devreme. Nu are legatura cu iubirea, zic eu, mai ales la baieti, ci cu faptul ca e inca imatur si nu isi poate trasa viitorul imaginar pe termen atat de lung cum presupune un mariaj.

Nu fi trista, chiar nu ai de ce, dar inteleg perfect ca te roade  :-*.

+Quote Post
onutzza
post Feb 20 2006, 03:58 PM
Post #43

Contaminat
*

sar'na de raspuns claudia
da' ce naiba m-a apucat? si-asa stam impreuna ca si casatoriti. stiu ca e ciudat sa cer lamuriri pentru ce e in capul meu, dar poate cine stie

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 20 2006, 04:12 PM
Post #44

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Pai te-a apucat fiindca dupa un an deja se numeste relatie serioasa. Adica subconstientul tau a trecut de la ideea de "incercare" la aceea de certitudine. Evident, acum cere SIGURANTA. Si ce stabilitate si siguranta mai mare pentru o femeie decat casatoria? Cel putin teoretic  :P. Faptul ca stai cu el e posibil sa-ti amplifice "problema" mai degraba decat sa o rezolve pentru ca te va indemna sa gandesti: daca tot stam impreuna si ne purtam ca un cuplu trainic, de ce nu vrea sa facem si hartia aia care ma face pe mine sa ma simt A LUI si pe el AL MEU?

Daca nu stateati impreuna era putin mai simplu de suportat dilema asta a ta. Te-ai fi gandit: ei lasa, mai e vreme pana sa ne casatorim, trebuie mai intai sa stam impreuna, sa vedem daca suntem compatibil in viata de zi cu zi, si abia apoooi...

Do I make some sense :fluierat:?

+Quote Post
onutzza
post Feb 20 2006, 04:40 PM
Post #45

Contaminat
*

you do, perfectly :D
exact asta imi urla si mie mereu in urechi si nu stiu cum sa ma linistesc (fara sa ii sucesc mana, ca nu sunt adepta unor astfel de metode).
nu pricep de ce taraganeaza ptr ca a vazut cum ne e si cand e bine si cand sunt probleme, m-a vazut in toate ipostazele cu putinta (mai putin mama, sper ca nu vrea sa o vada si pe-asta inainte de casatorie  ??? ), ce mai vrea sa probeze, de ce ii e frica, ce mai asteapta??? la intrebarile astea astept si raspunsurile baietilor
plus ca sunt frustrata ca eu simt lucrul asta, iar el nu...in paranoia mea concluzia e ca el simte mai putin decat mine, ca nu e asa sigur ca vrea sa ramanem impreuna, eu stiu...
pe de alta parte niciodata nu mi-am dorit casatorie pana acum, si eu gandeam (la rece) ca e bine sa treaca multa vreme inainte...dar socoteala de acasa...
naiba sa ne mai inteleaga

oricum, cea mai mare dorinta a mea e sa nu imi mai doresc asta  :-X vreo idee? cum reusesc asta?

+Quote Post
invisible
post Feb 20 2006, 05:59 PM
Post #46

Another Stranger Me

From: Capital City
Member No.: 40

Deci lasand la o parte amanuntul cu diferenta de varsta in favoarea lui onutzza, totul mi se pare o poveste foarte familiara.  :fluierat:
Tot asa, relatie demarata in tromba, stat impreuna multa vreme, discutii din ce in ce mai serioase din partea ei despre casatorie, mai mult, cam la aceeasi varsta a ei pe care o are o onutzza, ce mai, freakin' similar.
Un lucru e clar, unui tip nu trebuie sa ii dai termene limita de gandire, daca el vea sa faca pasul asta il va face, si in timpul cat el se "gandeste", relatia voastra merge inainte. Cu cat il pisezi mai mult pe un anumit subiect, cu atat vei pierde puncte. Ma rog, asta e sigur in cazul meu, altii pot reactiona favorabil la asalturi de genul asta.
Plus ca daca e sa fac un comentariu personal, un an e un timp f. scurt pentru a-ti da seama daca vrei sa stai toata viata cu cineva. Eu zic ca doua persoane pot avea ganduri de casatorie daca au trecut de acea limita de 2 ani cand majoritatea relatiilor incep sa scartaie.

+Quote Post
Dore
post Feb 20 2006, 06:48 PM
Post #47

Explorator

Member No.: 78

oricum, cea mai mare dorinta a mea e sa nu imi mai doresc asta  :-X vreo idee? cum reusesc asta?

Onuzza, iti doresti ACUM foarte tare sa devii sotia lui. MAINE ti-ai putea dori foarte tare sa nu fii...si daca maine asta se petrece dupa casatorie...va fi tare complicat sa iesi din incurcatura.
Constientizeaza faptul ca poate fi doar un moft...si nu cerceta prea adanc daca este sau nu.

:-*
Stiu ca vei reusi.

+Quote Post
northstar
post Feb 20 2006, 08:27 PM
Post #48

Dependent

Member No.: 190

pot sa-mi dau si eu cu parerea????mey,nu stiu daca  voi suntetzi in poza aia,dar suntetzi exact genul de pereche,pe care oamenii nu -i vad,nici impreuna,nici despartzitzi!adica,o pereche cu nabadai!
din pacate,o femeie ...se marita,cand intra barbatul in ,,saptamina neagra'',daca ea stie sa profite de asta!Ca e vorba de un an,doi sau 5 ,asta-i poveste!acum,tu,esti in ,,saptamina aia neagra'' si vrei sa te maritzi!no problem,potzi sa-l determini,pe barbat,pozand taman in invers,adica sa zici ca nu te leaga o hartie,ca nu vrei sa te maritzi,etc,nu-l presa ,fata draga,ca fuge mancand pamintul!in schimb,fa-te mai frumoasa,mai valoroasa,mai independenta,si-o sa-tzi vina in genunchi,cu un trandafir roshu in gura,sa te ceara!
suntetzi frumoshi foc amindoi,ar fi pacat sa strici aceasta relatie,lasa-l sa se adune,mey!
  eu  am astepat vreo 5 ani sa se hotarasca,in final,eram dispusa sa-i pun  pushca la tampla,mey,noroc,ca a zis ,,da!''inainte de...........oricum,tot acolo a ajuns! :D :D :D
ia-o incet,si nu distruge ce ai,pentru  un certificat!dar si ala isi are rostul lui,caci  omul nu isi permite sa te piarda,clar! ;)

+Quote Post
anona
post Feb 20 2006, 08:47 PM
Post #49

Contaminat
*

Member No.: 207

hai ca eu sunt maritata de 5 luni si am 24 ani, si cu toate astea nu inteleg de ce asa dorinta arzatoare, o sa se intimple ceva daca nu te mariti acum, o sa-ti fie bine de la peceata din pasaport, sau tu crezi ca dupa casatorie e cu totul si cu totul altfel.

Chiar nu mai este - daca e o relatie frumoasa si persoana potrivita si dorinta de a casatorie e comuna atunci dupa casatorie tot e asa de bine si de frumos dar daca e ceva de genul ,, nesilit si obligat de nimeni iama de sotie ,, e cu totul altceva.

Eu puteam si nu ma marit si sa ma marit, acesta nu a fost scopul, dar la tine se pare ca acesta este un scop.

Mai bine lasa sa curga totul de la sine, e mult mai frumos sa te ceara el in casatorie si tu sa ai emotii, decit invers si tot tu sa ai emotii dar nu de acelea placute.

Cred ca inafara de gindul la maritis pot sa te bintuie si alte ginduri, atunci fixeaza-ti atentia pe acelea ... mai analizeaza  :magandesc:

Cu drag  :-* :-* :-*

concentreaza-te asupra relatiei tale nu asupra casatoriei.

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 20 2006, 08:54 PM
Post #50

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

O singura nelamurire am. Daca voi si vreti si puteti... de ce atata graba?

Acum serios vorbind, cred ca trebuie sa lasi timpul sa isi fac treaba. Va iubiti, va intelegeti, ce conteaza daca acea bucatica de hartie vine mai devreme sau mai tarziu? De pierdut, nu il vei pierde, daca e sa fie....

Asa ca lasa gandurile negre si "carpe diem". Nu conteaza ce va fi maine, ci doar ce ai acum.  :-*

+Quote Post

9 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 11:57 PM