![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina, fetele! Danati, asa ii, musacaua e fara sos bechamel (o sa il inlocuiesc cu nitica smintina la servire). Se poate face si cu vinete, iese foarte buna. Teo, doar nu crezi ca ramii singura, nu? Multam si de urari . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Farfuriile is primite cadou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa s-au nimerit pe gustul meu.
Va astept pe toate cu poze! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Aoleo ce mi-ai facut, Fides!
Am o foame si ma impinse pacatu sa ma uit pe aici,o tai in oras sa mananc ca nu se mai poate! Foarte frumos setul de farfurii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poftiti la masa!
Mi-a placut tare si mie, desi e simplut. Si-a venit la tanc, ca ma saturasem de alea vechi de aproape 10 ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Auziti, da` voi de ce nu puneti poze?! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Acu ma trag de urechi singura,si promit ca de zilele astea prestez si eu (poze) ca de facut .....
|
|
|
![]()
|
|
Pai daca tot prestezi, nu-i pacat sa nu balim si noi ca Aruta mea pe linga poze? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am facut si eu saganaki cu creveti dar nu mai aveam baterie la aparat. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A iesit bun, dar cred ca trebuia mai mult ardei... |
|
|
![]()
|
|
Citi ardei ai pus? De care? Si kapia si verzi? Sau de ardei iute spui tu?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
A, nu, de ardei iute ziceam. Nu e deloc picant... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cel mai bine e sa gusti.Pui ardeiul, il lasi sa iasa gustul si mai pui pina ti se pare ca ar mai vrea putin. Si atunci te opresti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Data viitoare o sa iasa cum trebuie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vaz ca v-o placut saganaki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie imi place insa ma feresc de fructele de mare ca nu am incotro...
|
|
|
![]()
|
|
Da, dintre mancarurile conforme pentru pranz cel mai mult imi place saganaki si somonul. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:58 AM |
|