IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
> Fotografii cu mancaruri si dulciuri facute in casa III, Show me your food
ayana01
post Mar 7 2010, 11:22 PM
Post #751

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 8,008

Dupa ce scrii retetele (in caz ca le scrii la sectiunea de retete) lasa-ne si noua un link aici, sa ne orientam. Sunt si eu interesata de pastele cu fructe de mare. Si intreb si eu ca albinuza: le iei din supermarket sau din pescarie?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 7 2010, 11:34 PM
Post #752

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Din supermarket. Ce am folosit azi e din Metro (congelate). O sa pun linkurile, normal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 8 2010, 03:40 PM
Post #753

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Killing me soooooftly... cu placinta aia. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
ayana01
post Mar 8 2010, 06:46 PM
Post #754

Tratabil
**

Azi am venit acasa pusa pe fapte. Adica, sa fac legumele alea ca m-a inebunit Diana. Cu tot cu apetit am venit, vra sa zica.

Ma pun eu frumusel, primul lucru: caut aparatul foto. Gasit. Check. Ca doar tre sa ma laud cu "minunatiile" ce le voi face.

Apoi ma pun la bucatarit (daca se poate numi bucatarit amestecatul in tigaie). Dar pana la amestecat mai e mult. Desfac punga, le spal putin cu apa rece, le strecor sa nu sara apa pe mine, pun ulei de masline in tigaie si ma pun nene sa fac legume.

Asa arata ele crude. Si inghetate. Si ude.

(IMG:http://img94.imageshack.us/img94/7342/dscf3993n.jpg)

Cum pun primele bucati in tigaie incepe sa sara uleiul, zici ca era 1 decembrie cu tot cu artificii. Mama aude din camera, vine sa vada daca nu m-am fript. Eu deja ma ingrijoram ca nu ma pot apropia sa sting focul si cine stie cat va trebui sa las alea pe foc (vorbim de cateva bucati de legume (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Asa ca ea inspirata avea gulas pe foc langa, pune putina supa sa nu mai sara. Abia acum am reusit sa pun restul legumelor in tigaie, si sa pot invarti si eu in tigaie ca si o gospodina in culmea inspiratiei ce sunt.

Ba le-am invartit, ba le-am lasat sa stea asa sub capac, ideea e ca pana la sfarsit supa a disparut si ele s-au... prajit. Si aratau asa( peste am pus condimente care au venit cu punga de legume, ceva pe baza de paprika):

(IMG:http://img694.imageshack.us/img694/534/dscf3997o.jpg)

Vazand ca... viitorul nu arata bine am zis sa "tocmesc" putin problema si am adaugat masline (ca astea imi plac) si pe deasupra smantana (si ea imi place). Ce am mancat pana la urma arata asa:

(IMG:http://img203.imageshack.us/img203/3646/dscf3998.jpg)

Nu-mi dadusem eu seama ce anevoios drum va fi pentru stomacul meu faptul ca vreau sa invat sa gatesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Oricum, de picat au picat relativ bine, nu sunt cel mai bun lucru pe care l-am mancat vreodata dar deh, mama a zis ca experienta vine cu cunoasterea. Oare si indigestia tot cu cunoasterea vine?

+Quote Post
Diana.
post Mar 8 2010, 07:07 PM
Post #755

Fondator eLady.ro

Ce simpatica esti!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Arata totusi foarte bine, degeaba te plingi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si da, totul se invata. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 8 2010, 09:14 PM
Post #756

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Lasa ayana ca nimeni nu s-a nascut invatat... (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Eu... ma pricep la mancat, nu la gatit! Recunosc. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)

+Quote Post
ayana01
post Mar 9 2010, 12:03 AM
Post #757

Tratabil
**

Multumesc de incurajari. Probabil urmatorul experiment va fi undeva pe week-end. Tot ceva veggie si bun. Mai radem putin si atunci, cine stie ce voi patimi iar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Dar pe o nota vesela si in retrospectiva m-am simtit bine "bucatarind".

Noapte buna fetele, maine am atatea de facut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ar trebui sa fiu platita la cati km fac pe jos prin oras, nu la ora =)) ITM, Sanatate, poate ajung si pe la Pensii si Finante. Si va fi si frig probabil. Ah, si tre sa ajung si la un medic... va fi o zi interesanta.

+Quote Post
Diana.
post Mar 9 2010, 04:14 AM
Post #758

Fondator eLady.ro

Am pus reteta de Spaghetti cu fructe de mare (caracatita baby si midii) in sos de rosii cu masline verzi si negre si Reteta de placinta cu brinza Feta (sau telemea de oaie si capra).

+Quote Post
Diana.
post Mar 9 2010, 06:40 AM
Post #759

Fondator eLady.ro

Pe la ora 2 noaptea, ca tot nu puteam sa dorm, m-am apucat de mucenici...
Au iesit grozav de buni!
Mucenici moldovenesti
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/mucenici01.jpg)

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/mucenici02.jpg)

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/mucenici03.jpg)

+Quote Post
scaii12
post Mar 9 2010, 09:22 AM
Post #760

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Diana, Diana, arata bestial. Chiar weekendul asta am cumparat niste mucenici deja facuti, dar n-au iesit nici pe departe cum arata ai tai.

+Quote Post

100 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 09:22 PM