![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bune fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kryss, gandeste-te bine si pune in balanta lucrurile care te fac fericita alaturi de el cu lucrurile care te fac suparata, nervoasa si alte cele. Tot ce conteaza la urma urmei esti tu si sa fii tu fericita in primul rand. Eu merg imediat la scoala si aici ninge foarte tare. Oribil! Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine e soare...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc Rody! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asa am sa fac si balanta oricum inclina in situatia in care trebuie sa ma despart de el.
Si la mine e soare,dar bate un vant ...te doboara de numa numa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Doar ca mailul e f bun am mai spus ptr cele dezamagite si cred ca un cuvant bun de incurajare iti este intotdeauna de folos;eu stiu ca tu vei face tot cum vrei tu dar e bine sa asculti cat mai multe de la cat mai multa lume;sunt diferite experiente de viata.
Tu alegi in final. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ok.da-mi mail.Ai inteles adresa mea de mail melcri?
This post has been edited by kryss_10: Mar 16 2010, 04:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ai primit
|
|
|
![]()
|
|
Nu.Scuze ca le editez dar nu vreau sa incalc regulamentul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by kryss_10: Mar 16 2010, 04:38 PM |
|
|
![]()
|
|
acum?
|
|
|
![]()
|
|
Da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc mult Melcri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cu placere (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:21 AM |
|