![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) , am ramas si eu surprinsa, am crezut ca ai pus ardeii la murat, cu carne, vazandu-i in borcan. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Mie imi place de exemplu sosul de rosii, dar si supa de rosii rece cu busuioc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
N-am poze cu ardei in borcan, alea-s o natie de gogonele, iubita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Deci la murat erau. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Totusi sunt lungi, si m-am gandit eu, sa fie rosii, sa fie ardei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Vreau si eu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi s-a fact pofta de micare rece (limba cu masline) asa ca am pe foc o portie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi o sa imi fac niste conopida gratinata. Si mai vad eu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pe a mea nu am mai reusit sa o pozez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poate reusesti macar tu sa pui poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
In perioada cind nu am mai scris pe aici am prestat de vreo 2 ori placinta, friptura de iepure, fripturici cu legume, salate cu ton si ciuperci, ieri am facut pentru azi si miine supa de vitel clara cu legume, un ghiveci (cu broccoli, conopida ciuperci, gulie, morcovi, ardei gras rosu, verde galben, ardei kapia, praz, rosii, mazare, fasole verde, usturoi, dovlecel si vinata - e posibil sa fi sarit vreo leguma insa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Miine am in program sa fac fac un muschiulet bon file de vita, de-ala fraged rau, cu garnitura de ciuperci a la creme. |
|
|
![]()
|
|
Am facut varza cu carne la cuptor, ciorba de vitel, am si un cozonac la crescut si niste pseudo-chiftele in frigider - de fapt o sa fie hamburgeri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am facut ieri pentru astazi mazare cu pui si piinica de casa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Maine fac ciorba de burta(reteta originala cu galbenusuri de ou).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:40 PM |
|