IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare vol. II, Idei pentru diversificare
Tudor
post Sep 7 2010, 04:15 PM
Post #131

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

Salata mea de vinete va fi gata in doua ore!!! Clar si hotarat !

Wina
Go to the top of the page

+Quote Post
citystella
post Sep 7 2010, 05:33 PM
Post #132

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Spor la treaba.
Eu am facut salata de ton cu porumb, cascaval, maioneza, cateva fire de cabanos si salam subtiri. Poza nu am mai facut ca-mi era foame. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Si mai am si crema de dovlecei ( care se termina prea repede ). Eu am mancat salata de vinete, acum cateva zile. Dar tot am ramas salivand. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 8 2010, 12:16 AM
Post #133

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu am facut ostropel de pui a la Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (iar!!), bors de legume si ceai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am in plan pentru maine niste snitele si chiftele.
Ma tot chinuie un gand sa fac vreo doua portii de zacusca pentru iarna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca ma asez cuminte intr-un colt si astept, trece? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 8 2010, 12:16 AM
Post #134

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu am facut ostropel de pui a la Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (iar!!), bors de legume si ceai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am in plan pentru maine niste snitele si chiftele.
Ma tot chinuie un gand sa fac vreo doua portii de zacusca pentru iarna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca ma asez cuminte intr-un colt si astept, trece? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 8 2010, 12:28 AM
Post #135

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu stiu, pe mine ma chinuie gindurile de niste conserve, insa le las pe mai tirziu ca inca e cald de muraturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Miine fac peste, am luat niste tilapia, il prajesc, daca tot ii dezlegare. Si fac mujdei pentru mine si salata pentru domnu`. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Si poate prajesc si niste midii. Vaz eu ce produc... Ca inca ma mai (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .

+Quote Post
laur claudiu
post Sep 8 2010, 12:35 AM
Post #136

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Azi a fost zi de Lasagna bolognesa,cu ragu si foarte multa grana padano!La 11.30 noaptea eu mancai baghete cumparate de sora,cu Brie frantuzeasca si ceva afetat austriac,am zis ca mor de placere!
Maine snitelke de pui vienez cu pireu cu smantanica si vreau sa fac chec si clatite,maine sunt liber,am timp de murdarit bucataria! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Poimaine poate fac o salata orientala si as face si niste carbonara sau o canape de gamberetti,adica mai pe sleau salata verde cu racusori si lemon,sa nu ma ia cu greata!
Corina si Albi le au cu berea,eu dau cu Martini!

+Quote Post
Diana.
post Sep 8 2010, 12:47 AM
Post #137

Fondator eLady.ro

Laur, da` un vin sec nu ai asortat la baghetele alea cu brie? Moama, ce pohta mi-ai facut!!!
Si zi-i si tu "piure" - Pireul e port, da-o-n pisici! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Va mut la bar ca mi-ati deraiat! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
citystella
post Sep 8 2010, 04:02 AM
Post #138

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Laur, de ce papi tu ce-mi place mie mult, si imi faci dor?

+Quote Post
Jo-Anna
post Sep 8 2010, 10:45 AM
Post #139

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

am sa intreb si io aici inca o data , la mine nu sunt gogosari stie careva daca as inlocui gogosarii cu ardei gras pt zacusca merge?

+Quote Post
Diana.
post Sep 8 2010, 10:51 AM
Post #140

Fondator eLady.ro

Merge, Jo. Poti inlocui gogosarii cu ardei gras. Ori poti pune numai kapia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

28 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 08:07 AM