![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
thx , am sa incerc si io o zacusca , tare imi e dor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu azi fac o mincare de fasole verde (pastai) fara carne, ca e vineri, domnu` poa sa isi faca un cotlet sa si-l puna alaturi. Si mai vreau sa fac piine si pentru week-end o ciorba de burta. Insa nu stiu ce sa fac pentru felul doi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Felul doi pentru week-end? Piure, sau pilaf sau ghiveci de legume. Eu as face niste cartofi americani la cuptor, si o pizza. Insa am sa fac niste carnati la cuptor cu garnitura de fasole batura. Supa de galuste.Chec.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Piureul si pilaful sint excluse - nu vrea dl si stapinul, ca e la dieta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sa fac fasolea verde cu carne de vitel si termin povestea, si-asa numai eu postesc si pentru o zi n-are sens... Ma descurc eu azi cu mincatul intr-un fel sau altul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu am facut supa cu galuste, mazare cu carne, snitele, chec, si maine daca am dispozitie fac clatite.
|
|
|
![]()
|
|
Miine vreau sa fac o friptura de vitel la tava - cred ca in punga ca sa iasa frageda. Si oi mai vedea ce, inca nu-s sigura.
|
|
|
![]()
|
|
Rectificare: am primit comanda de varza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Deocamdata o sa pun de o ciabatta. Si am ochit o reteta faina in cartea noua cu vitel - muschoi. Ma gindesc sa o fac pentru Duminica...insa mai vedem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
De ciabatta pun si eu azi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cu ardei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai am in plan spaghete cu ciuperci si o supa cu galuscute de gris. |
|
|
![]()
|
|
Am chimbat ciabatta cu altele, o sa pun pozele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:26 AM |
|